Doar sex. Povesti de viata

14 June of 2013

Lasă-te în voia plăcerii pure! Trei femei vorbesc despre aventura lor de o noapte…

O noapte cu DJ-ul
„Eram cu prietenele mele la club, când mi-au picat ochii pe DJ. Am intrat în vorbă cu el și am început să flirtăm intens. La un moment dat s-a apropiat brusc de mine și și-a lipit buzele de ale mele.

Atunci mi-a fost clar că n-am să părăsesc incinta singură. Și, într-adevăr, spre dimineață, când și-a încheiat programul, am plecat împreună. Am mers la maşina mea, parcată pe o alee laterală. L-am dus până acasă şi aproape că-i auzeam gândurile pe drum. Mâna i se tot plimba pe genunchiul meu, apoi a urcat.

Am oprit într-un loc mai ferit și brusc mi-au dispărut toate inhibiţiile. Am făcut sex în maşină, apoi la el acasă. Și continuăm să facem și azi – lucru la care atunci nu ne-am gândit – în locuinţa noastră.“
A. R.

O mie de stele deasupra noastră
„Acum câţiva ani am plecat cu prietena mea cea mai bună în Spania. Abia ne ocupaserăm locurile în avion, când l-am văzut: stătea cu trei rânduri mai în faţă. Iar în prima zi de plajă nu mi-a venit să cred când l-am zărit pe tipul din avion.

Seara, la bar, s-a aşezat lângă mine. Am stat de vorbă, ne-am plimbat pe plajă, ne-am lungit pe nisip. Deasupra noastră străluceau mii de stele.

«Vreau să facem dragoste», mi-a şoptit. Am încremenit, nu ştiam ce să spun. Nu m-a lăsat să mă gândesc, m-a luat în braţe şi a început să mă sărute. O secundă am fost surprinsă, apoi uşurată. A ales el pentru mine. Altfel, poate aş fi ezitat. Dar m-am lăsat în voia pasiunii. Pulsul mi-a luat-o razna şi îi simţeam bătăile inimii. A fost o noapte plină de pasiune și tandrețe. A fost ceva magic, ca-n filme.

Niciodată n-am mai trăit așa ceva, niciodată nu m-am simţit atât de dorită.“
Iulia (31 de ani)

Joc „erotic“
„L-am cunoscut la cabinet, ca pacient. Trebuia să-i fac un EKG unui tip zâmbăreț și plin de pacheţele – adorabil.

Din vorbă în vorbă, am făcut schimb de numere și în câteva zile ne-am întâlnit.

După o seară reușită în oraș, am aterizat la mine acasă și simţeam cum mă aprind din ce în ce mai tare. «Încetișor», mi-a spus, «savurează fiecare clipă.» Și a început să se dezbrace lent, ca eu să-l admir. Și nu eram singura: el însuşi trăgea cu ochiul în oglindă, la el. După niciun sfert de oră ne iubeam «cu pasiune»: tipul gemea, vorbea, își dădea ochii peste cap și schimba poziţia la 2 minute.

Mă simțeam ca la sala de fitness, ba parcă acolo e mai puțin obositor. Și nici instructorul nu face aşa de multă gălăgie! După ce-a terminat cu spectacolul ăsta, m-a întrebat dacă poate rămâne peste noapte. Am găsit o scuză elegantă și l-am dat pe ușă afară.“
Anonimă

 

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Sezonul cald ne trezește senzualitatea

Next:

El vrea, ea „are o migrenă“

You may also like

Post a new comment