Trafic record: 1,8 milioane de bucureșteni vizitează lunar Mega Mall

02 March of 2016

Mega Mall, cel mai complex proiect de retail al grupului de investiții NEPI, se dovedește a fi un real succes printre proiectele de retail din România, încă de la inaugurarea sa în luna mai a anului trecut, când un număr foarte mare de vizitatori au luat cu asalt centrul comercial. Dacă în primele 4 zile de la deschidere, peste 400.000 de persoane au pășit pragul Mega Mall, în prezent circa 1,8 milioane de bucureșteni vizitează lunar centrul comercial din estul Bucureștiului.

“Ne declarăm extrem de mulțumiți de performanța Mega Mall, care ne confirmă în fiecare zi că întrunește toate atributele unui centru comercial de succes pentru orice capitală europeană. Mega Mall este unic printre proiectele de centre comerciale pentru că aici găzduim toate ancorele internaționale de fashion și beauty. În plus, avem grijă ca toate segmentele de consum, low, medium și high să beneficieze de avantajele prezenței noastre în estul Bucureștiului. Acestea, precum și accesul la cele mai noi concept store-uri și designul său arhitectural în linie cu cele mai noi tendințe la nivel mondial, determină Mega Mall să fie unul dintre cele mai atractive centre comerciale din Capitală. Iar eforturile noastre nu se opresc aici, întrucât le pregătim noutăți și surprize clienților noștri în perioada imediat următoare”, anunță Tiberiu Smaranda, Executive Director NEPI.

Mega Mall

Situat în vecinătatea Arenei Naționale și în apropiere de Parcul IOR, Mega Mall este închiriat în proporție de 99%.

Aceste rezultate excelente s-au datorat, totodată, unei serii de campanii și evenimente de succes care au susținut un interes crescând pentru shoppingul și petrecerea timpului liber la Mega Mall: #RespectȘcoala, Fashion & Beauty Days, Back To Campus, Black Friday, Saturday, Sunday, Primești ca să dăruiești, Noaptea Mega Reducerilor și #MyMegaLove.

Comments

comments

Previous:

Cum să fim inteligente la cumpărături. 4 lucruri pe care le învățăm de la franțuzoaice

lucruri inventate de femei

Next:

10 lucruri fabuloase despre care nu știai ca au fost inventate de femei

You may also like

Post a new comment