Târgul ,,Poveste de Crăciun” își va redeschide porțile și anul acesta, pentru a patra ediție 

26 November of 2019

Pe 29 noiembrie, la ora 17:00, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii (OCC), deschide porțile Târgului „Poveste de Crăciun” în curtea instituției din Calea Giulești nr. 16, unde îi așteaptă cu o mulțime de activități și surprize de sezon pe cei mici împreună cu familiile lor.

Târgul „Poveste de Crăciun” va fi deschis la fiecare sfârșit de săptămănă până pe 12 ianuarie, vinerea între orele 17:00 – 21:00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 și 21:00. Intrarea este liberă, însă accesul la unele dintre obiective se face pe baza tichetelor, care pot fi achiziționate de la punctele de informare.

Toți copiii se vor bucura de o mulțime de activități special pregătite pentru ei: Patinoarul Copiilor, Caruselul cu jucării, Derdelușul OCC, Atelierele Spiridușilor, Salonul lui Moș Crăciun, Scena Colindătorilor, Magazinul lui Moș Crăciun sauTărâmul Oamenilor de Zăpadă.

Târgul ,,Poveste de Crăciun” 2019 cuprinde șapte capitole magice în acest an. Fiecare weekend este individualizat la această ediție, astfel încât de la o săptămâna la alta, târgul se reinventează ca prin magia sărbătorilor de iarnă: TRADIȚII ROMÂNEȘTI, PĂPUȘILE, TURTĂ DULCE, PODOABE DE BRAD, PREGĂTIRILE DE ANUL NOU, PRIMUL WEEKEND DIN AN, ULTIMUL WEEKEND DE VACANȚĂ.

Copiii, însoțiți de familiile lor, sunt invitați  să se bucure într-un cadru de basm de cea mai frumoasă perioadă din an, la Târgul Poveste de Crăciun!

 

 

Comments

comments

Heidi Murkoff

Previous:

Heidi Murkoff, autoarea seriei What to Expect®, susține programele de educație pentru sănătate ale Asociației SAMAS

abonamente national geographic

Next:

Abonează-te la NG & NGT pe 2020 și poți câștiga o excursie în Malta!

You may also like

Post a new comment