Susana Pletea, Director Editorial al Burda Romania, a primit premiul pentru promovarea unui stil de viața sănătos

31 March of 2017

Susana Pletea, Director Editorial al Burda Romania, a primit premiul pentru promovarea unui stil de viața sănătos în reviste editate de trust

Miercuri, 29 aprilie a avut loc a treia ediție a Galei Femeilor Care Dăruiesc Sănatate. Evenimentul s-a născut din”dorința de a recunoaște și recompensa activitatea femeilor din diverse domenii de activitate, promotoare și susținătoare a unei vieți sănătoase și  a tot ceea ce implica ea” dupa cum afirmă Florentina Opriș, ințiatoarea acestui proiect.

Publicațiile editate de Burda România oferă cititorilor informații de calitate din zona medicală, principii pentru un stil de viață sănătos, de la nutriție echilibrată la antrenamente sportive. În plus, anul trecut Burda România a lansat doua noi titluri: ABCdiabet și ABCcardio.

Printre premianții serii s-au mai aflat: Gabriela Szabo, fostă campioană olimpică la atletism, fost Ministru al Tineretului și Sportului, Dr. Carmen Orban, Manager Institutul Clinic Fundeni, Conf. Dr. Corina Silvia Pop, Secretar de Stat Ministerul Sănătății, Valeria Răcilă van Groningen, fostă campioană olimpică la canotaj,  Clara Bomboe – Director de Programe, Strategie si Planificare Kanal D,  Nadia Tataru (manager general ”Itsy Bitsy”).

Comments

comments

Previous:

Nu mai ține în tine!

Next:

De ce avem nevoie de fibre

You may also like

Post a new comment