(P) Se îngroașă rândul vedetelor care vor apărea în primul sezon „Super Potriveala”

29 August of 2017

 Anna LeskoLora, Bianca DrăgușanuAndreea BanicăLiviu TeodorescuBogdan Vladau, Nicole Cherry și Augustin Viziru sunt printre vedetele care vor încerca să se „potrivească” în show-ul prezentat de Jorge, începând de sâmbătă seara, la Kanal D.

O serie impresionantă de vedete a spus „Da” provocării la distracție, iar telespectatorii Kanal D vor avea parte de un adevărat regal al umorului și al bunei dispoziții urmărind „Super Potriveala”, show-ul prezentat de Jorge, care va debuta sâmbăta aceasta, la ora 20:00.

Nume sonore precum Anna Lesko, Bianca Dragușanu, Andreea Banică, Liviu Teodorescu, Bogdan Vladau, Nicole Cherry, Augustin Viziru, Matteo, Cabron, Giani Kirita urmează să apară în primul sezon al show-ului ce a facut istorie în televiziune.

E o atmosferă de permanentă distracție la filmările pentru <Super Potriveala>, veți vedea vedetele invitate în platou într-o cu totul altă lumină. Oamenii sunt relaxați și au o misiune foarte plăcută, aceea de a se juca și de a fi ei înșiși. Glumele curg, soluțiile cu care vine fiecare dintre ei la cuvintele lipsă din propoziții provoacă alte și alte interpretări care mă fac și pe mine să mă abțin cu greu să râd sau chiar să mă <prăbușesc> sub efectul surprizei! E interesant de urmărit cum ajung să fie pe aceeași lungime de undă cu concurenții sau cum îi sabotează, fără să își propună acest lucru”, spune Jorge.

Cine sunt vedetele din prima ediție „Super Potriveala”

Prima editie a show-ului „Super Potriveala” îi va avea în panelul celor șase vedete puse pe distracție pe Teo, Lora, Daniel Buzdugan, What’s Up, Axinte și Andreea Tonciu. „Cei șase magnifici” vor sparge gheața în cea dintâi ediție a emisiunii-concurs ce le poate aduce celor doi concurenți din emisie un premiu consistent de 25.000 de lei.

Reamintim că misiunea lor este aceeea de a ajuta concurenții să câștige, cu soluții asemănătoare sau identice cu ale concurenților, completând spațiile lipsă din propozițiile propuse de Jorge.

În timpul emisiunii, doi concurenți își vor testa abilitățile, inspirația încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziție astfel încât răspunsurile lor să se potrivească cu cele ale celebrităților invitate în emisiune. Jocul constă în două runde, urmate de etapa finală (Super Potriveala), jucată doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul celei de-a doua runde.

„Potrivirea”, care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenți, se obține atunci când un concurent și un membru al panelului oferă un răspuns identic/similar la aceeași întrebare.

Formatul original, „Match Game”, este unul dintre cele mai vechi și mai de succes formate TV și a cunoscut un succes răsunător în S.U.A., Canada, Australia, Mexic, Franța, Germania, Marea Britanie. A venit acum rândul românilor să se bucure de „Super Potriveala”, începând de sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 20:00.

Comments

comments

Previous:

5 lucruri banale de care femeile nu puteau să se bucure în trecut

Next:

Burda România a jucat un rol în piesa TOC TOC a teatrului Avangardia

You may also like

Post a new comment