(P) S-a lansat KidSpots.ro – catalogul online complet al locatiilor si evenimentelor dedicate copiilor

03 February of 2015

banner_KS_300x250 (1)A fost lansat site-ul www.KidSpots.ro, fiind, in acest moment, printre singurele platforme online din Romania unde poti gasi informatii complete si variate, de mare interes atunci cand ai copii. Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor, gratuit, un catalog ce include majoritatea locatiilor dedicate copiilor (grupate pe categorii de interes: gradinite, scoli, cluburi, magazine, clinici medicale s.a.m..d.), pentru principalele orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara) si o pagina de stiri / blog unde pot gasi articole variate si interesante (avand teme precum: psihologie, parenting, retete, evenimente, timp liber si multe altele).

Platforma permite identificarea locatiilor de interes de proximitate si din intreg orasul, dar ofera, in acelasi timp, si o pagina dedicata stirilor, unde pot fi gasite atat calendare ale evenimentelor si atelierelor, articole legate de activitati pentru copii, actiuni umanitare, cat si articole pe teme de parenting, psihologie, dezvoltarea copilului, teme lunare, concursuri s.a.m.d.

Nu a fost omisa nici componenta sociala, intrucat catalogul KidSpots include nu doar informatiile utile despre locatii, evenimente si activitati, dar si opiniile si voturile celorlalti utilizatori, fiecare din acestia putand la randul lor sa impartaseasca opinia personala sau sa recomande un loc de interes pentru alti parinti.

In curand catalogul va putea fi accesat de pe dispozitivele mobile nu doar prin intermediul site-ului, ci si prin aplicatiile dedicate ce permit mai usor identificarea si localizarea punctelor de interes.

Pentru cei interesati in adaugarea unei locatii standard, de oferte sau pentru mai multe informatii echipa KidSpots poate fi contactata la [email protected] sau prin formularul de contact.

Comments

comments

Previous:

E dreptul meu!

Mircea Cartarescu, Poezie

Next:

Invitatie la poezie

You may also like

Post a new comment