(P) Și ție îți plac bărbații îngrijiți, nu-i așa?

26 November of 2018

Au trecut vremurile în care aspectul fizic neîngrijit era o marcă a masculinității. Bărbații cu părul îngrijit, mereu bărbieriți sau cu barba foarte aranjată sunt mai pe placul femeilor de astăzi. Și pe placul tău, nu-i așa? Tocmai de aceea, e o bucurie pentru tine să-i faci sugestii sau cadou un aparat de îngrijire masculină. Iar cum în orice ritual de îngrijire, o atenție deosebită este acordată chipului, Panasonic a venit în întâmpinarea acestei nevoi și a creat produse multifuncționale, ideale pentru bărbatul secolului XXI. Așa că ai de unde alege pentru a-i face cele mai bune recomandări sau o surpriză de Crăciun.

Piele fină ca pentru primul sărut: Indiferent de ce tip de barbă are bărbatul din viața ta, sistemul cu 5 lame al Panasonic ES-LV6N, cu cap multi-flex 3D, taie în întregime firele de păr. Lamele interioare sunt rectificate cu precizie nanometrică astfel încât tăișul in unghi ascuțit, de 30 grade, al lamelor interioare asigură un bărbierit incredibil de neted. Fiind acționate de un motor de mare viteză, lamele taie fin până și cele mai tari fire de barbă.

Arta japoneză a forjării săbiilor este renumită în întreaga lume pentru calitatea şi tradiţia sa. Un simbol al acestei tradiţii este katana, sabia lungă a samurailor japonezi. Panasonic a îmbinat această măiestrie extrem de dezvoltată cu cea mai recentă tehnologie înaltă. Rezultatul? Lame japoneze foarte ascuţite şi indestructibile pentru aparatul de ras, realizate din oţel inoxidabil Yasuki Hagane, renumit pe plan mondial.

Trimmerul ER-GD60 cu accesoriu pieptene pentru setarea lungimii în 20 de trepte garantează tăierea precisă, în detaliu, a bărbii. De asemenea, lama lată de 30 de mm permite îndepărtarea cu ușurință a firelor de păr, chiar și pe pielea uscată. Designul în formă de „I” asigură un bărbierit ușor și exact, cu o manevrare facilă.

Lama cu funcție de protecție a pielii prinde eficient smocurile de păr, reducând la minimum disconfortul pielii. Marginile lamei fixe sunt late și rotunjite, contribuind astfel și ele la păstrarea confortului. De asemenea, spațiile libere de pe lama fixă sunt înguste, astfel încât pielea să nu poată pătrunde și să fie vătămată.

Produsele sunt disponibile pe www.mypanasonic.ro, www.emag.ro, www.altex.ro, www.domo.ro, www.cel.ro

 

 

Comments

comments

haine de bebelusi

Previous:

De ce e bine sa cumperi haine de bebeluși în culori unisex pentru copilul tău

Liviu Teodorescu

Next:

(P) Liviu Teodorescu a lansat primul EP din cariera, „Lista de pacate”

You may also like

Post a new comment