(P) Eşti pasionată de cusut? 3 motive să mergi la #Creativo

10 October of 2016

În acest weekend are loc la The Ark, pe strada Uranus, nr. 150, #Creativo – cel mai mare eveniment dedicat oamenilor creativi. De ce este un eveniment pe care merită să ţi-l treci în agendă?

broderie-creativo

În primul rând, la #Creativo vei găsi ateliere gratuite de cusut, brodat, retuşuri, stilism, dar şi o mulţime de alte activităţi interesante. Cu siguranţă măcar o dată ai vrut să faci ceva de mână şi nu erai sigură de unde să apuci. Dacă mergi la #Creativo, data viitoare va fi mult mai uşor, deoarece aici vei găsi traineri şi specialişti care te vor îndruma.

În al doilea rând, ai demonstraţii practice cu maşini de cusut, de brodat, de surfilat, cu utilaje speciale pentru craft şi multe altele. Dacă eşti în căutarea unei maşini de cusut, aici vei găsi întreaga gamă Brother, dar şi consultanţi care să te ajute să o alegi pe cea potrivită.

În al treilea rând, la #Creativo ai parte de o expoziţie cu vânzare unde vei găsi lucruri de designer la preţuri accesibile, pentru tine, dar şi pentru copilul tău. MiniMaxi Urban Style creează ţinute asortate, Meg Wi Baby are cei mai haioşi pantaloni pentru fetiţe şi băieţi, Atelierem vine cu tricouri pictate, în timp ce la standul comunităţii Work at Home Moms vei găsi jucării, şalvari, bijuterii şi alte minuni create de mame antreprenor. De asemenea, Quilts and more şi MAC Design vin cu obiecte decorative pentru casă, pături, feţe de pernă şi altele create prin tehnicile quilting şi patchwork. Dacă eşti în căutare de ghiozdane sau lunchbox pentru cel mic, vei găsi la Miss Peony.

Pe lângă toate acestea, vizitatorii #Creativo pot participa la o tombolă cu premii în valoare de 4.500 de euro: cursuri de calificare în croitorie, design vestimentar sau stilism, maşini de cusut şi surfilat Brother, manechine fixe şi reglabile pentru cele pasionate de croitorie, tipare de croitorie, dar şi un sejur pentru toată familia la munte, la Casa Tolstoi din Bran.

#Creativo se desfăşoară pe 15-16 octombrie la The Ark, între orele 10.00 şi 19.00.

Comments

comments

Previous:

(P) 25 de companii din industria textila din Turcia, la MODEXPO 2016

Next:

Duete de dragoste pentru o toamna nostalgica cu Zucchero Vino si tu la concert

You may also like

Post a new comment