(P) 25 de companii din industria textila din Turcia, la MODEXPO 2016

21 September of 2016

Intre 29 septembrie si 1 octombrie, la ROMEXPO, are loc MODEXPO – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

kumaslar-006 kumaslar-003 kumaslar-002

MODEXPO (www.modexpo.ro)  are drept obiectiv crearea unei platforme dedicata sectorului de textile, care sa reuneasca expozanti, specialisti (designeri, producatori, importatori, distribuitori) si public larg interesat de moda si produse textile, pielarie, incaltaminte si alte accesorii.

Turcia vine cu mari producatori de fibre, materiale textile si accesorii

25 de companii vor expune in acest an la MODEXPO, sub pavilion turcesc.  

Expozantii Semilunii urmaresc intarirea relatiilor cu partenerii romani, existente in sectorul moda-textile-croitorie, dar si crearea de oportunitati pentru dezvoltarea de noi conexiuni cu firmele de la noi.

In cadrul MODEXPO, specialistii turci vor oferi acces atat la produse si servicii dedicate industriei usoare, cat si la consultanta in ceea ce priveste cresterea vanzarilor antreprenorilor din acest sector.

La intalnirea cu producatorii si importatorii turci sunt asteptati specialisti romani din domeniul textilelor, designeri de moda si de interior, stiut fiind faptul ca Turcia este una dintre tarile puternic dezvoltate, in ceea ce priveste productia si exportul de: fibre sintetice, tesaturi decorative, accesorii pentru imbracaminte si incaltaminte.

Printre companiile care vor fi prezente la MODEXPO, intre 29 septembrie si 1 octombrie, sub egida EXPOTIM (unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Turcia) se afla:

  • ALTINSU TEKSTIL – renumit producator de fire, fibre si materiale textile pe baza de vascoza, acetat, poliester, bumbac, poliamida, elastan.
  • AYDIN ÖRME este unul dintre cei mai mari producatori de materiale textile dedicate draperiilor si perdelelor, din Turcia, care a ajuns la o capacitate de productie anuala de 50 de milioane de m2 de jacard si de 30 de milioane de m2 de draperii. Printre produsele companiei se numara si tesaturile pentru textile decorative, pe baza de organza sau dantela, precum si panourile de draperie.
  • BATMAZ TEKSTIL – producator de tesaturi si accesorii jacard, destinate hainelor de strada si celor elegante sau fantezie.
  • Companii producatoare de fire sintetice destinate industriei usoare

MODEXPO are loc concomitent cu COSMETICS BEAUTY HAIR, Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura (www.expocosmetics.ro)

Program de vizitare:

  • 29.09.2016 – 01.10.2016: intre orele 10:00 si 18:00
  • 02.10.2016, intre orele 10:00 si 16:00

Intrarea la eveniment este libera.

Acces:

Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul

Expozitiei si Strada Parcului;

Auto: Portile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

Tarif parcare: 3 lei/ ora

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe: www.modexpo.ro

Comments

comments

Previous:

Secretele succesului unei femei într-un mediu dominat de bărbați

Next:

(P) Eşti pasionată de cusut? 3 motive să mergi la #Creativo

You may also like

Post a new comment