La mulți ani Cosmopolitan România — 20 de ani!

27 September of 2019

Ediția de octombrie a revistei Cosmopolitan aniversează 20 de ani de Cosmo în România într-un mod unic — colegii de la Cosmopolitan au tipărit nu una, ci 20 de coperte! Câte una pentru câte o femeie contemporană care ne-a modelat, de-a lungul timpului, stilul de viață, ne-a influențat istoria personală, ne-a inspirat din pagini scrise, de pe ecrane, stadioane, scene de teatru, blogguri sau rețele sociale.

Printre ele se află nume celebre care nu mai au nevoie de nicio prezentare, precum Andreea Esca, Ana Ularu, Andra, Monica Bârlădeanu sau Andreea Raicu, femei sensibile, poete ale generației tinere, precum Irina Rimes, femei amuzante, puternice și delicios de ireverențioase, precum Ana Morodan, Delia sau André, femei oneste și calde, cu care am crescut, precum Cătălina Grama, Giulia sau Adela Popescu, femei ale viitorului, precum Alina Ceușan, Alice Peneacă sau Alina Eremia, femei de-a pururea adolescente, precum Dana Rogoz sau Ilinca Vandici, femei a căror frumusețe intimidantă ascunde o mare modestie, precum Antonia sau Gina Pistol, femei perseverente și ambițioase, precum Sandra Izbașa.

Pe fiecare dintre aceste femei le puteți redescoperi în paginile revistei Cosmopolitan România de octombrie, cu mărturisiri inedite, răspunsuri la întrebări care nu le-au mai fost adresate, destăinuiri despre ultimii lor 20 de ani de experiențe captivante.

 

Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Fashion Director: Amir Doboș

Interviuri de: Bianca Dragomir și Cătălina Teodorescu

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Cristian Bucă/ YSL Beauty, Cecilia Rentea

Hair style: Alex Claudiu Sârghe, Alex Caraman/ Beauty District

Studio: The Brewery

 

La mulți ani, Cosmo!

 

Nota bene! Tirajul revistei aniversare este împărțit în mod egal pentru fiecare copertă la toate punctele de difuzare presă.

Comments

comments

Previous:

Profită de noile reduceri pentru pachetele Burda + Crafty!

Inve$titorii

Next:

Vertical Content începe filmările pentru ,,Inve$titorii”

You may also like

Post a new comment