Frumoasa in interior si in exterior

29 May of 2019

Frumoasa in interior si in exterior – Dacă trucurile de frumusețe ne ajută să arătăm mereu tinere, nu la fel stau lucrurile și când vine vorba de sănătatea noastră. Partea interioară este destul de greu de menținut frumos, dar există cinci alimente ce te vor ajuta să păstrezi un echilibru între cele două.

1. Fasolea verde previne creșterea în greutate și favorizează chiar pierderea
kilogramelor. Este plină de multe vitamine și minerale.

2. Somonul este un pește minune pentru sănătate. Conține omega 3 ce protejează pielea împotriva UV. Cercetătorii americani spun că omega 3 este ca un scut protector pentru celulele pielii și pentru piele în sine.

3. Coacăzelele combinate cu căpșuni, zmeură și afine, consumate în fiecare zi timp de 8 săptămâni pot aduce un mare plus organismului tău. Beneficiul adus constă în scăderea tensiunii arteriale și scăderea colesterolului.

4. Pepenele verde conține multă apă și te ajută să te menții în formă. Ce este interesant este faptul că dacă bei apă nu va avea același efect ca atunci când mănânci pepene. Hidratarea organismului este mult mai puternică în acest ultim caz. Pepenele verde conține vitamina C și antioxidanți naturali ce te vor proteja împotriva unor boli de inimă.

5. Roșiile îți mențin pielea frumoasă și fermă. Conțin vitamina C iar pielea ta va radia de sănătate și va avea acea strălucire care va atrage toate privirile.

(Cristina Iliuță)

 

Comments

comments

hotel transylvania

Previous:

(P) Trăiește experiența HOTEL TRANSYLVANIA în premieră la ParkLake

online dating

Next:

(P) Sentimente.ro: 85% din utilizatori vor să iasă la o întâlnire în offline

You may also like

Post a new comment