Eveniment! Shopping Evening by revista Ioana & Depot 96

28 September of 2015

Evenimentele pentru cititoarele revistei Ioana continuă cu o seară specială! Ți-am pregătit pentru vineri, 9 octombrie, o sesiune de cumpărături cu discount de 30% în showroom-ul Depot 96, Splaiul Unirii nr. 96!

Te așteptăm începând cu ora 18.00 să afli de la specialiștii revistei Ioana ce stil vestimentar abordăm toamna aceasta, cum să ne asortăm ținutele în funcție de ocazie, ce și cum se poartă ca să fim în trend, dar să ne și avantejeze și să fie confortabil.

Probați, testați și dacă nu vă puteți hotărî, Irina Stănescu, beauty editor al revistei Ioana, vă va consilia pentru alegerea ținutei potrivite. Avem multe surprize pentru voi și încheiem seara cu o sesiune foto alături de Ada Oprea, redactor-șef “Ioana”, și cu întreaga echipă!

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Grăbește-te să te înscrii! Ai din partea Depot 96 reducere de 30% pentru orice achiziționezi din showroom în ziua evenimentului din colecția nouă și cadou la cumpărături o eșarfă din mătase naturală!

Ioana – te îndrăgostești de ideile ei!

Cum te înscrii: în formularul de înscriere de mai jos.

Revista Ioana este editată de Burda România.

Partener eveniment: Depot 96

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

SC BURDA ROMÂNIA SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC BURDA ROMÂNIA SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei SC BURDA ROMÂNIA SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la SC BURDA ROMÂNIA SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

Comments

comments

Previous:

Tokio, capitala modei asiatice

Next:

7 reguli ca sa fii sufletul petrecerii

You may also like

Post a new comment