EVENIMENT Revista Ioana – Cum trecem peste despartiri?

25 August of 2015

Revista Ioana deschide în această toamnă seria evenimentelor pentru cititoare!

Prima întâlnire va avea loc vineri, 4 septembrie, în București, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pentru că începe toamna, anotimpul melancoliei, seria de evenimente cu cititori găzduită de revista noastră va debuta cu o discuție deschisă despre despărțiri. De soț, de iubit, de ce ți-e drag, în general. În cadrul unei întâlniri ca între prieteni, actrița Nuami Dinescu și colega noastră Dana Verescu, psiholog, vor discuta cu voi despre cum se poate trece cu speranță și cu fruntea sus peste momentele de ruptură sentimentală.

Te așteptăm să petrecem împreună o seară între prieteni și să aflăm răspunsurile la întrebările care ne frământă.

Ioana – te îndrăgostești de ideile ei!

Cum te înscrii: pe //www.revistaioana.ro/ în formularul de înscriere de mai jos.

Revista Ioana este editată de Burda România.

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

SC BURDA ROMÂNIA SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC BURDA ROMÂNIA SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei SC BURDA ROMÂNIA SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la SC BURDA ROMÂNIA SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

Comments

comments

Previous:

Hai să 
ne jucăm la plajă!

Next:

A aparut Pauza ta de relaxare, editia a doua

You may also like

Post a new comment