Duete de dragoste pentru o toamna nostalgica cu Zucchero Vino si tu la concert

07 November of 2016

Toamna si-a intrat in drepturi, iar vremea de afara ne trimite cu gandul la unele dintre cele mai de succes piese lansate de-a lungul carierei lui Zucchero.

Cum artistul italian ajunge in Romania, unde va sustine doua concerte, unul la Cluj pe 12 noiembrie la Sala Polivalenta si unul la Bucuresti pe 14 noiembrie la Sala Palatului, a venit momentul sa intram in starea de show prin cele mai faimoase colaborari ale lui Zucchero.

In 1991, parintele blues-ului italian a lansat “Senza una donna”, realizand o varianta speciala alaturi de Paul Young.

In perioada dintre 1991-1993, Zucchero si-a continuat pleiada de colaborari cu Sting, Luciano Pavarotti si Andrea Bocelli.

Alaturi de Sting, artistul italian a cantat piesa “Muoio per te”, dar si “Every breath you take”, prezentate in mai multe concerte de-ale celor doi artisti.

Zucchero este unul dintre artistii cu cele mai multe colaborari cu nume sonore din lumea muzicala, iar “Miserere” si “Va Pensiero”, cantate impreuna cu Luciano Pavarotti, sunt unele dintre cele mai apreciate piese cantate in concerte.

Mai mult, Zucchero a cantat in concerte cu Scorpions, cu B.B. King , U2, Joe Cocker si multi altii.

Biletele pentru cele doua concerte din Romania pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro,bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.

Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.

Comments

comments

Previous:

(P) Eşti pasionată de cusut? 3 motive să mergi la #Creativo

Next:

(P) Ghetele FunkyFain, potrivite pentru orice stil

You may also like

Post a new comment