(P) Dana Rogoz cauta “Micile Voci Mari”

28 September of 2015

Dana Rogoz, vedeta de televiziune cunoscută încă din copilărie ca “Abramburica”, se alătură campaniei lansate de Cinema City și încurajează copiii cu aptitudini artistice să participe la castingul pentru “Micile Voci Mari”.

Cea de-a şaptea artă este magică. Niciuna dintre celelalte surori nu reuşeşte să le îmbine pe toate, să emoţioneze şi să aducă mereu alt unghi de vedere asupra vieţii, aupra lumii. Şi, dacă  cei mici se înscriu în concurs, se vor convinge de asta.

Toți copiii talentați, care au între 8 și 16 ani, dornici să debuteze pe marile ecrane într-o animație pentru copii sunt invitați să accesese platforma micilevocimari.cinema-city.ro și să se înscrie la concurs!  Până pe 30 septembrie continuă concursul de dublaj de voce și cei înscriși pot avea șansa de a interpreta un personaj în animația “Craiasa Zăpezii 3D”!

Cei care trec de prima etapă vor avea ocazia să se întâlnească cu Dana Rogoz, susținătoarea concursului “MicileVoci Mari”, iar în final cei mai talentați doi copii, o fetiță și un băiat, vor dubla două personaje simpatice din super producția „The Snow Queen – Crăiasa Zăpezii 3D.

//www.revistaioana.ro/wp-content/uploads/2015/09/Craiasa-Zapezii-Final-Web.mp4

Comments

comments

Previous:

Eveniment! Shopping Evening by revista Ioana & Depot 96

Next:

(P) Relatia de cuplu – Studiu privind satisfactia

You may also like

Post a new comment