Cinci remedii pentru mahmureală. Ce funcționează și ce nu?

08 February of 2017

Indiferent dacă e bine sau nu, cu siguranță toți am experimentat, cel puțin o dată, gustul alcoolului. Cu toți au avut parte de o noapte de pomină, stropită din plin cu alcool de toate felurile. Mahmureala, căci despre ea este vorba, este de-a dreptul nesuferită și nu de puține ori ne-am oprit de la a bea mai multe pahare de frica senzației de a doua zi.

Chiar dacă consumul de alcool nu face parte dintre lucrurile sănătoase pe care trebuie să le facem în viața asta, este normal să experimentăm și astfel de trăiri atunci când vine vorba de distracție. Dar ce ne facem cu mahmureala? Chiar dacă nu bem alcool prea des, tot e neplăcut să ne confruntăm cu o astfel de stare ce generează amețeală și dureri de cap. Desigur, trebuie să o combatem cu ceva!

Sucuri naturale

Da, sucurile de fructe sunt de ajutor în tratarea mahmurelii. Și asta pentru că alcoolul deshidratează foarte tare și, de aceea, este important ca după o noapte de pomină să restabilim nivelul de hidratare al organismului. Se beau două, trei pahare înainte de culcare, iar dimineața, senzația de mahmureală abia se va mai simți.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

Cum tratezi mahmureala

5 roluri pentru aspirină!

O supa pentru suflet, o ciorba pentru caracter

Comments

comments

Previous:

Scapa de petele de pe haine!

Next:

Nu mai ține în tine!

You may also like

Post a new comment