5 modele de cămăşi care nu trebuie să lipsească din garderoba masculină

06 May of 2019

Aşa cum femeile se bucură de numeroase rochii şi fuste, disponibile într-o varietate de culori şi forme, garderoba unui bărbat trebuie să conţină, în mod obligatoriu, o varietate mare de cămăşi. Aceste piese vestimentare sunt extrem de versatile şi comode, indispensabile atât în mediile de afaceri, cât şi în viaţa de zi cu zi. Pentru că modul în care te îmbraci spune multe despre tine, este necesar sa investeşti în articole vestimentare din materiale de bună calitate, croite exact pe măsura ta. Iată care sunt principalele modele de cămăşi care nu trebuie să lipsească din garderoba masculină, ce pot fi uşor de purtat şi de asortat.

Cămaşa albă

Cea mai populară şi versatilă cămaşă, care nu trebuie să lipsească din dressingul unui bărbat este cămaşa albă, ce poate fi purtată în contextul diferitelor evenimente. Cămaşa albă este uşor de asortat, fiind potrivită atât pentru o ţinută de zi, cât şi pentru o ţinută de seară, conturând un aspect elegant şi rafinat. Poţi purta o cămaşă albă într-o ţinută casual, alături de perechea preferată de jeanşi, la care vei adăuga tenişi sau pantofi. Dacă ai nevoie de crearea unei ţinute elegante, optează pentru asortarea cămăşii albe la un sacou, cu pantaloni din stofă. Atunci când îmbraci o cămaşă albă, opţiunile în ceea ce priveşte sacoul sunt numeroase, datorită faptului că această piesă vestimentară albă permite includerea numeroaselor texturi şi modele. În funcţie de preferinţe, alege un costum croit impecabil, în culoarea preferată şi nu uita de cămaşa albă! Vei compune un outfit modern şi elegant, ce nu va trece observat. Totodată, atunci când stilul tău vestimentar este unul streetstyle, asortează cămaşa albă la o pereche de pantaloni trei sferturi şi vei obţine o ţinută ideală pentru zilele călduroase de vară.

Cămaşa în carouri

Din dressingul tău, nu trebuie să lipsească nici câteva cămăşi în carouri pentru bărbaţi. Cele mai multe dintre ele au un croi simplu, bucurându-se de o popularitate mare în rândul bărbaţilor, deoarece sunt ideale pentru ţinutele casual, uşor elegante. Poţi achiziţiona cămăşi în carouri într-o varietate mare de combinaţii cromatice, cu mânecă lungă sau scurtă, ce se potrivesc de minune cu perechile de jeanşi din garderobă. Având în vedere faptul că o cămaşă în carouri poate fi decorată şi cu inserţii sau diferite ţesături, poate fi combinată şi cu o pereche de pantaloni din bumbac sau cu pantaloni clasici, office. Aceste piese vestimentare au fost atent gândite, astfel încât să îţi poată oferi un aspect elegant, fără a fi nevoit să renunţi la confortul unui stil casual.

Cămaşa din jeans

Cămaşa clasică din jeans reprezintă articolul vestimentar care nu se va demoda niciodată, fiind una dintre piesele de bază ale garderobei masculine. Astfel, cămaşa din jeans poate fi purtată în orice ţinută casual, ideală mai ales în sezonul de toamnă-iarnă, când poţi folosi cămaşa peste un tricou simplu. O poţi asorta şi la o geacă de piele, cu o pereche de bocanci, formând o ţinută simplă şi călduroasă într-o zi de toamnă. Dacă stilul care te reprezintă este cel streetstyle, poţi alege să porţi cămaşa din jeans în jurul taliei, alături de un tricou colorat şi tenişii preferaţi. Bineînţeles, această cămaşă se poate asorta şi la o pereche de pantaloni din denim, însă este indicat să optezi pentru nuanţe diferite.

Cămaşa slim fit

În garderoba unui bărbat, cămaşa slim fit este absolut necesară, pentru a crea un look modern şi cool. Această piesă este cunoscută datorită versatilităţii sale, putând fi purtată atât la birou şi la întâlnirile de afaceri, cât şi în oraş, în timpul liber. Pentru a adopta un stil vestimentar relaxat, alege să porţi cămaşa slim fit cu o pereche de pantaloni din denim şi cu o pereche de pantofi casual. Atunci când ai o întâlnire de afaceri, este recomandat să asortezi cămaşa cu o pereche de pantaloni din stofă, la care vei adăuga pantofi eleganţi. Pentru un plus de stil, poţi opta şi pentru o cravată discretă, care va atrage toate privirile. În funcţie de personalitatea ta şi de stilul vestimentar pe care vrei să îl adopţi, poţi alege cămăşi slim fit în diverse culori.

Cămaşa din in

Un alt model de cămaşă pe care nu trebuie să îl eviţi este cămaşa din in, ideală pentru vacanţă, job sau ieşiri în oraş. Cămăşile din in sunt disponibile într-o varietate de culori calde, care se pot asorta aproape cu orice ţinută. Datorită ţesăturii care îi permite pielii să respire în voie, cămăşile din in sunt preferatele bărbaţilor pe timpul verii, atunci când temperaturile sunt ridicate. Poţi adopta şi o ţinută formată complet din in, cu pantaloni şi cămaşă sau poţi asorta cămaşa din in la o pereche de pantaloni din denim lungi sau trei sferturi. Alături de pantofii sport preferaţi, vei crea un look cool şi extrem de actual.

Cămăşile sunt obiecte vestimentare versatile, care trebuie să îşi facă loc în garderoba bărbaţilor. Indiferent dacă alegi o cămaşă albă, clasică sau un model în carouri, cu ajutorul lor poţi crea ţinute confortabile, pe care le poţi purta la orice eveniment.

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Pexels

Comments

comments

Telefonul inteligent

Previous:

(P) Când a apărut primul telefon inteligent

tiff 2019

Next:

(P) Competiția oficială TIFF 2019

You may also like

Post a new comment