Alvin și veverițele au cucerit TVR 2

20 December of 2011

Foto: PR

Face-painting, planşe pentru colorat, baloane în formă de animale şi un film de aventuri cu trei veveriţe puse pe distracţie. Aşa s-au distrat prietenii TVR 2 alături de bloggeri, de jurnalişti, de vedete şi de copiii lor, în acest weekend la vizionarea filmului „ALVIN şi VEVERIŢELE: Naufragiaţi”.

Prietenii TVR 2, care au câştigat invitaţii la eveniment prin intemediul paginii de Facebook TVR 2 sau urmărind programele TVR 2, s-au fotografiat cu veveriţele şi vedetele, s-au întrecut în săbii realizate din baloane, s-au lăsat pictaţi pe faţă de spiriduşi şi au avut ocazia să fie printre primii români care văd noile aventuri cu Alvin, Simon şi Theodore.
La vizionare au participat, printre alte vedete, şi Mihaela Crăciun („Articolul 7”, TVR Internaţional), Claudiu Lucaci („Spaţiul deciziilor”, TVR 3) şi Mihai Răzuş („Răzushow”, TVR 2). „Ne-a plăcut filmul, cu siguranţă nu m-a plictisit. Îmi place pentru că e un film pentru toată familia. Sunt poante pe care le înţeleg şi le gustă şi părinţii, nu numai cei mici”, spune Mihai Răzuş.
Farmecul veveriţelor a fost unul irezistibil până şi pentru cei mai serioşi oameni – echipa ştirilor Televiziunii Române. Printre cei care s-au distrat alături de copii s-au numărat şi ştiriştii Teodora Popa (TVR 1) şi Lucian Pârvoiu (TVR 2). Constantin Trofin a venit însoţit de doi dintre cei trei “copii mari” talentaţi din show-ul “La mustaţă” (TVR 2). După ce în luna noiembrie au văzut cu TVR 2 „Metodă periculoasă”, Bogdan şi Zory au fost curioşi să vadă şi un film de animaţie pentru copii. De la şedinţa foto organizată înaintea filmului nu a lipsit Gianina Corondan, care a atras atenţia copiilor veniţi la eveniment.
În „ALVIN şi VEVERIŢELE: Naufragiaţi”, regizorul Mike Mitchell gândeşte o aventură pe mare şi uscat pentru personajele sale. Alvin şi veveriţele sunt în vacanţă într-o croazieră, doar că le vine greu să stea locului, aşa că ajung de la confortul de cinci stele naufragiaţi pe o insulă aproape pustie. Găsesc o căutătoare de comori, întâlnesc chiar ei o comoară legendară şi treptat îli inversează rolurile şi personalităţile. În timp ce Dave îşi caută prietenii pierduţi, veveriţele îşi fac de cap pe noua lor insulă. Când reuşesc să se reîntâlnească, aventura devine şi mai palpitantă, dar rămâne suficient de amuzantă încât sala să nu se oprească din râs.
Vizionarea a fost organizată de TVR 2 împreună cu Odeon, distribuitorul filmului în România, şi cu Cinema City Sun Plaza. Fotografiile pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook TVR 2 – www.facebook.com/fanTVR2 .
Şi în anul 2012, Televiziunea Română promite noi evenimente lunare în cadrul cărora prietenii TVR 2 sunt primii care văd cele mai bune filme.
Evenimentul face parte din seria de întâlniri “Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”. Campania a debutat în luna iunie a acestui an la avanpremiera filmului „Pinguinii d-lui Popper” şi a continuat în august cu „Planeta Maimuţelor”, septembrie cu „Johnny English… se întoarce!”, octombrie cu „În timp” şi noiembrie cu „Metodă periculoasă”.

Comments

comments

Previous:

Dorințe 2011: Bunica și bakuganii

Next:

(In)consecvența e mama disciplinei

You may also like

Post a new comment