Abonează-te la Grădina mea de vis și primești 50% reducere la Special Practic Idei!

04 August of 2019

În perioada 5 august-31 august, persoanele care se abonează la revista Grădina mea de vis primesc o reducere de 50% pentru abonamentele la Special Practic idei!

Astfel, un abonament de 6 luni costă doar 46,5 lei pentru ambele publicații, iar unul de 12 luni costă doar 87 lei pentru ambele publicații.

Revistele pot fi achiziționate de AICI.

 

 

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected]

Mai multe informații puteți găsi pe www.burda.ro

Comments

comments

Previous:

A Midsummer Night Dream Party (GALERIE FOTO)

libris

Next:

#CărțiCuSPF, în Vama Veche, de la Libris.ro

You may also like

Post a new comment