(P) 5 curiozitati despre filmele de animatie

29 September of 2015

În fiecare dintre noi există un copil – poate acesta e motivul pentru care filmele de animaţie sunt atât de populare chiar şi printre adulţi. Însă chiar dacă eşti un fan declarat al filmelor de animaţie, cu siguranţă există câteva lucruri pe care nu le ştii despre acestea şi care îţi vor stârni interesul. Iată cinci dintre ele:

  1. Regizorii chiar au scris o limbă pentru tot ce vorbesc fiinţele galbene în filmul „Minionii”. Au denumit-o „minion-ese”, iar fiecare cuvânt spus de aceştia are o traducere în limba engleză.
  2. Celebrul regizor mexican Guillermo del Toro a asistat la editarea filmului „Megamind”, pentru a se asigura că va fi plin de adrenalină.
  3. Potrivit jurnalului său online, Jackie Chan şi-a înregistrat vocea pentru „Kung Fu Panda” în timpul unei singure sesiuni, care a durat 5 ore. Totul s-a întâmplat în Los Angeles, pe 12 octombrie 2007. Tot atunci şi-a înregistrat replicile pentru versiunile în mandarină şi cantoneză ale aceleiași pelicule.
  4. În timp ce lua prânzul cu Steven Spielberg, Jerry Seinfeld i-a spus acestuia în glumă ideea pentru filmul „Bee Movie”, iar regizorului i-a plăcut atât de mult, încât a pus-o în practică.
  5. Mortimer Mouse era numele inițial al lui Mickey. Soția lui Disney l-a convins pe acesta să îl schimbe, pentru că Mortimer suna mult prea pretenţios.

În luna septembrie, Cinema City a lansat cea mai tare provocare pentru copii: dublarea a două personaje din superproducţia „Crăiasa Zăpezii 3D”! Dacă ai un copil talentat, mai ai la dispoziţie doar o zi, până pe 30 septembrie, să-l înscrii pe www.micilevocimari.cinema-city.ro la concursul de dublaj de voce unde poate câştiga un rol în animaţia „Crăiasa Zăpezii”!

Comments

comments

Previous:

(P) Relatia de cuplu – Studiu privind satisfactia

Next:

7 reguli ca sa fii sufletul petrecerii

You may also like

Post a new comment