Șapte cadouri pentru copilul tău pe care, cu siguranță, nu le va uita

23 November of 2016

Vin Sărbătorile și te gândești că ai un copil dificil și greu de mulțumit? Ai ratat achiziționarea celei mai recent lansate jucării de pe piață? Ai uitat mărimea hainelor de firmă ale copilului tău? Când toate aceste lucruri ți se par a fi o problemă, adu-ți aminte că cele mai de preț cadouri nu vin din magazine, ci din suflet.

Acestea fiind spuse, iată o listă de cadouri la care sigur nu te-ai gândit. Și, cel mai important, nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a le oferi.

Discuții libere

Uneori, deși ți se pare greu de crezut, câteva discuții simple pot schimba starea de spirit a copilului tău. Și încă ceva: asigură-te că micul tău omuleț știe cât de mult îl apreciezi. Și amintește-i asta ori de câte ori are nevoie.

Îmbrățișări și pupici

Nu-ți fie teamă să îți răsfeți copilul. Oferă-i toată afecțiunea de care are nevoie și vei vedea cum i se schimbă starea. Mulți părinți nu fac acest lucru din teama de a nu răsfăța copilul și de a nu-l determina să facă lucruri nepotrivite din această cauză. Nimic mai greșit! Copilul, indiferent de vârsta pe care o are, are nevoie de afecțiune.

Masa în familie

Indiferent de ziua proastă pe care ai avut-o la job, rezervă-ți timp să iei masa cu familia. Nu-i nimic mai important decât o familie unită!

Afla restul darurilor AICI

Citeste si:

  1. „Fiul meu va fi tată la 17 ani“
  2. Ce se va intampla cu relatia ta in urmatorii cinci ani?
  3. 6 pași care-ți distrug relația
  4. 8 secrete care ne consolidează relația

Comments

comments

Previous:

“1 iunie” trebuie să fie în fiecare zi

Next:

Cinci emoții care ne provoacă boli fizice

You may also like

Post a new comment