Cum să te bucuri de primăvară

03 March of 2016

Ai așteptat-o luni bune și nu credeai că va veni prea curând, dar, iată, minunea se întâmplă: este soare, peste tot unde te uiți e plin de flori și parcă și oamenii sunt mai zâmbitori ca niciodată. Se pare că ai toate condițiile pentru ca starea de bine să fie aceea care te însoțește permanent. Doar că ai mai putea face câteva lucruri care să te binedispună și care să fie în simbioză cu trezirea la viață a naturii. Noi îți spunem câteva trucuri pentru o primăvară excelentă și plină de energie.

  • Fă sport în aer liber

Gata cu frigul și vremea urâtă, deci și cu pretextele care te-au ajutat să rămâi sedentară peste iarnă. Este momentul să ai din nou un tonus bun, să îți revină cheful de viață și, mai ales, să fii sănătoasă și fericită. Și nici  nu trebuie să faci cine știe ce eforturi. Începe cu plimbări de jumătate de oră în cel mai apropiat parc, dimineața. Este modalitatea perfectă de a începe plăcut ziua și mai ai și timp să-ți pui ordine în gânduri și să faci planurile pentru ziua respectivă. Dacă o simplă plimbare nu ți se pare suficient de solicitantă, o alergare ușoară de o oră s-ar putea să fie exact ceea ce îți trebuie. Dacă ești mai sportivă de felul tău, atunci mersul pe bicicletă, tenisul și baschetul vor face minuni pentru tine.lascarpa@revistaioana2 (1)

  • Înnoiește-ti garderoba

Ce ar fi primăvara fără haine frumoase și colorate, pantofi delicați și comozi și genți care să te îndemne la hoinărit pe străzile ca un furnicar ale orașului? Chiar dacă nu ai un buget extins pentru o astfel de acțiune, cumva trebuie să te înnoiești, așa că împrospătarea garderobei va fi o acțiune pe cât de chibzuită, pe atât de eficientă. Bate magazinele în căutarea unor rochii și fuste vaporoase, clătește-ți ochii online cu încălțăminte comodă de pe lascarpa.ro, nu rata târgurile de primăvară, unde vei găsi tot felul de lucruri grozave la prețuri rezonabile, sau pur și simplu du la modificat câteva dintre hainele pe care nu le-ai mai purtat de ceva vreme. Câteva accesorii inspirate vor face și ele diferența, așa că nu neglija nici un detaliu care să te facă să te simți precum o adevărată zână a primăverii.

  • Începe un curs pe care ți-l dorești de multă vreme

Fie că vrei să înveți tango, limba franceză sau să faci cele mai bune prăjituri din lume, primăvara este cel mai bun moment pentru a-ți cultiva pasiunile. Ziua e din ce în ce mai lungă, nu este atât de cald încât să-ți fie lehamite să mai faci ceva după birou și cheful de viață se răsfrânge asupra a tot ceea ce faci. Nu te-ai decis încă ce vrei să faci? Încearcă mai multe variante, până găsești ceva să-ți placă. Găsești peste tot cursuri și workshop-uri numai bune de testat, la prețuri rezonabile, sau chiar gratis, dacă te străduiești puțin.

  • Fă curățenie generală în casa și în viața ta

Sortează hainele, mută mobila, organizează-ți altfel spațiul de locuit, alege cărțile pe care vrei să le citești în următoarele luni, scapă de toată mâncare nesănătoasă din casă și fă toate acele lucruri care te vor ajuta să schimbi în bine cât mai multe aspecte din viața ta. Propune-ți să îți faci liste noi cu priorități, să scapi de oamenii toxici din jurul tău și, cel mai important, să înveți să spui nu. Umple-ți casa cu flori, prieteni buni și lucruri mărunte care să îți dea o stare de bine.

  • Începe o cură de detoxifiere a organismului

Pentru că a trecut o iarnă peste tine și organismul se resimte după luni bune în care a trebuit să lupte cu mâncarea tradițională românească, este momentul să iei măsuri și la acest capitol. Profită de abundența de verdețuri, de fructele de sezon și apucă-te de o cură de detoxifiere care să dureze măcar două săptămâni. Mănâncă din belșug salate, spanac, verdețuri de toate felurile, bea multă apă, fă plimbări lungi și efectele se vor vedea destul de curând. Unde mai pui că este o perioadă numai bună să pierzi ușor câteva kilograme, ca să nu te chinui foarte mult la vară, înaintea temutei probe a costumului de baie.lascarpa@revistaioana3 (1)

 

Credit foto: hepta.ro

Articol realizat cu lascarpa.ro

Comments

comments

Previous:

Povesti de viata. Invata sa iubesti din nou

Next:

Parintii mei se comporta ca niste copii! Povesti adevarate

You may also like

Post a new comment