Cinci sfaturi prețioase care fac să meargă o relație la distanță

07 February of 2017

În zilele noastre, mulți oameni trăiesc în relații la distanță. Fie că sunt nevoiți sau nu, oamenii se confruntă foarte des cu această situație. Totuși, dacă analizăm situațiile cu atenție, observăm că relațiile la distanță presupun atât dezavantaje, cât și avantaje.

Pentru unele persoane, de exemplu, distanța din relație funcționează ca un fel de test. Multe persoane sunt de părere că o relație la distanță prezintă avantaje, pentru că este una mult mai intensă. De ce? Le oferă ocazia ambilor parteneri să dezvolte sentimente puternice, iar revederile să fie mult mai intense și… interesante.

Cât despre dezavantaje, este simplu de înțeles că, pentru unele persoane, este frustrant să nu poată petrece timp alături de persoana iubită, să nu îi cunoască nevoile, trăirile și modul în care acționează sau trăiește alături de ea.  Dacă stăm să privim partea plină a paharului, aceste dezavantaje se compensează într-un fel: e mai puțin cantitativ, dar mai mult calitativ. Întâlnirile vor fi mult mai pasionale și pline de iubire și dorință decât dacă partenerii ar locui împreună sau s-ar vedea zi de zi. Totuși, pentru cei care au o relație la distanță există câteva lucruri de aur de care trebuie să țină cont, pentru ca aceasta să funcționeze.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

Comments

comments

Previous:

Cinci emoții care ne provoacă boli fizice

Next:

Spune-mi ce postezi ca să-ți spun cine ești

You may also like

Post a new comment