Ce filme mai vedem?

08 January of 2015

Afis_In inima paduriiProducţia Disney „Into the Woods / În inima pădurii” reprezintă o reinterpretare modernă a mai multor poveşti îndrăgite, fiind întrepătrunse mai multe fire narative şi explorându-se consecinţele dorinţelor fiecărui personaj. Acest musical magic este regizat de Robert Marshall – regizor apreciat al musical-ului premiat cu Oscar „Chicago” şi al filmului Disney „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi”. „În inima pădurii” este o repovestire contemporană a unor basme clasice şi deşi filmul are un număr substanţial de personaje principale, dată fiind dimensiunea rolurilor şi firele narative întrepătrunse, reprezintă cu adevărat un ensemble cast. Distribuţia sa de excepţie cuprinde nume precum: Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Johnny Depp, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone, Tracey Ullman, Christine Baranski, MacKenzie Mauzy şi Bill Magnussen. Filmul „În inima pădurii” este distribuit de Forum Film România, fiind proiectat exclusiv în Bucureşti.

T3_Atlanta_DanMcFadden-111Liam Neeson reia pentru a treia şi ultima dată rolul fostului agent CIA Bryan Mills, în Taken 3: Teroare în L.A., continuarea celebrei serii de acţiune care va fi distribuită în cinematografele din România de Freeman Entertainment. ,Am fost încântat să revin într-un al treilea film. Am avut unele rezerve la început pentru că nu ştiam ce am mai fi putut face. Nu mai putea fi răpită din nou fiica lui Bryan Mills. S-ar fi pus problema că e un tată nepotrivit. Dar scenariştii şi Luc Besson au venit cu o poveste interesantă. Deşi, are ceva foarte definitiv.”, a declarat Liam Neeson despre implicarea sa în proiectul Taken 3: Teroare în L.A. După ce şi-a salvat fiica şi a deconspirat o reţea de traficanţi de carne vie din Paris, iar apoi a eradicat o bandă de terorişti în Istanbul pentru a-şi recupera soţia, de această dată Bryan Mills (Liam Neeson) este pus în postura de a-şi demonstra nevinovăţia în ultima parte a francizei, Taken 3: Teroare în L.A.

TheWaterDivinerPic_02Din 16 ianuarie, Russell Crowe revine în cinematografe în dublu rol: regizor și actor. Un tată în căutarea fiilor săi, într-un context istoric incert: la sfârşitul Primului Război Mondial, când lumea este încă devastată de oribilele sale consecinţe.
În districtul Mallee, din regiunea rurală a Australiei, fermierul Joshua Connor e nevoit să trăiască cu evidenţa apăsătoare a faptului că, la patru ani de la bătălia de la Gallipoli, tot ceea ce i-a mai rămas din cei trei fii ai săi, plecaţi pe front şi daţi dispăruţi, este un pacheţel din hârtie maro, conţinând un jurnal ferfeniţit, câteva scrisori şi nişte poze. O întâmplare tragică şi neaşteptată îl face pe Connor să-şi ia inima în dinţi şi să pornească la drum în căutarea fiilor săi. Din 16 ianuarie, Promisiunea / The Water Diviner poate fi vizionat în toate cinematografele din România, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

Comments

comments

Previous:

Dans fierbinte într-o altă lume

Next:

Vânători de chilipiruri

You may also like

Post a new comment