Dieta inainte de Craciun, cea mai buna masura de siguranta

07 December of 2015

Cu ce te îmbraci de Crăciun și cum scapi de colaceii de pe burtă, pentru că Sărbătorile să te găsească în formă maximă. Specialiștii în nutriție spun că cea mai bună strategie este anticiparea și o dietă, special concepută, care să te ajute să scapi rapid de câteva kilograme, să te energizeze și să-ți permită să te bucuri de festinul de Crăciun fără regrete. Dietă de Crăciun a fost gândită special pentru această perioadă a anului.   

Dieta inainte de CraciunCu puțină motivație și puțină voința, zile care au mai rămas până la Crăciun sunt un interval de timp perfect pentru o dietă rapidă, care să te facă să te simți perfect în rochia și, mai ales, în pielea ta.

Citeste si: Dieta cu supa

Alimente interzise
Renunță la alimente de care nu ai nevoie și după care nu-ți lasă gură apa. Uită de orice formă de alcool. Vei aprecia un pahar de vin roșu, de Crăciun, iar numărul caloriilor zilnice se reduce cu 100. Uită de toate sucurile acidulate cu adaos de zahăr. în felul acesta scapi de încă 100 de calorii, în fiecare zi.

Evită locurile care laudă Crăciunul
Ocolaște patiseriile, cofetariile și altele asemenea. Evitarea tentațiilor face mult mai ușoară eliminarea provocărilor. Uită de dulciuri și elimină sau redu la minimum zahărul din alimentația zilnică. Păstrează doar una-două bucățele de ciocolată neagră, pentru susținerea moralului.

Citeste si: Dieta cu acizi grași

Regimul hipocaloric, cel mai potrivit  
Cea mai bună dietă, raportată la intervalul scurt care a mai rămas, este un regim lejer, hipocaloric, bazat pe lactate  fructe, peste, legume verzi și multă apă. Combină carnea cu lactate, combină legumele cu cartofi copți. Combinațiile sunt sățioase și susțin scăderea în greutate.

Supa de legume
Supele de legume sunt cel eficient aliat. Fiecare tip de supă îți aduce mineralele, vitaminele de care ai nevoie, te   hidratează și sunt un vehiculul pentru eliminarea surplusului de grăsime.

Citeste si: Dieta cu lamaie

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

diatea cu supa, farfurie cu supa, salata verde

Previous:

Dieta cu supa

Next:

Bunatati de iarna. Cele mai bune legume

You may also like

Post a new comment