Dieta cu acizi grași

29 July of 2019

Dieta cu acizi grași – Un supliment dietetic cu efect antioxidant, descoperit în urma cercetărilor efectuate de-a lungul timpului și care are un rol important în eliminarea grăsimilor din corp, acidul linoleic conjugat (CLA), este o substanță naturală care face parte din familia acizilor grași omega-6 nesaturați.

Funcțiile CLA
În mod natural, acidul linoleic conjugat este întâlnit în produsele lactate și în carnea de vită. Completarea unei diete zilnice cu CLA poate fi realizată prin utilizarea unor suplimenți alimentari având la bază acidul linoleic conjugat.

Această substanță utilizată în numeroase regimuri de slăbire împiedică depunerea grăsimii în organism și produce arderea acesteia prin utilizarea ca sursă de energie.

De asemenea, acidul linoleic conjugat poate să inducă o redistribuire a țesutului adipos în corp, determinând o reducere semnificativă a stratului de grăsime de pe abdomen și de pe membrele inferioare.

Atunci când consumul de CLA este asociat exercițiului fizic și unor diuretice naturale cu rol în eliminarea acumulărilor de apă din organism, aceasta poate duce în timp la dispariția celulitei.

Avantajele CLA
Printre efectele benefice ale consumului de alimente bogate în CLA se numără facilitarea eliminării grăsimilor din organism, menținerea masei musculare, reducerea depozitelor de grăsimi și, în cele din urmă, obținerea siluetei mult dorite.

Acidul linoleic conjugat aflat în suplimentele alimentare influențează favorabil metabolismul, ajutând la arderea grăsimilor chiar și în timpul somnului, micșorează nivelul colesterolului nociv favorizând apariția celui recomandat și crește capacitatea de apărare a organismului. entru obținerea de rezultate privind reducerea greutății, acest acid gras trebuie asociat unei diete cu conținut caloric scăzut, prin consumarea fibrelor vegetale și a unui aport crescut de lichide.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Cristian Niculescu
Sursa foto: pexels.com/

 

Comments

comments

masa de dimineata sau micul dejun

Previous:

Masa de dimineață 
și arderea caloriilor

Next:

Proprietatile porumbului, cereala care scade tensiunea

You may also like

Post a new comment