Dietă pentru a rămâne tânără și frumoasă

18 September of 2019

O dietă sănătoasă nu este ușor de ținut dar pentru tinerețe și frumusețe facem tot ce se poate. Pentru ca organismul tău să se mențină tânăr și frumos este necesar să îl hrănești cu  mâncare sănătoasă.

Corelația dintre nutriție și frumusețe

Intenția și scopul de a ține o dietă sunt foarte importante. Acestea te motivează să duci totul până la bun sfârșit. Alimentația sănătoasă susține frumusețea. Interiorul tău poate  radia de sănătate doar dacă este întreținut cu alimente bune. Apoi, exteriorul tău va radia și el de frumusețe.

Dietă echilibrată

O dietă echilibrată conține proteine, vitamine, minerale, carbohidrați și mai ales apă pentru ca organismul să devină puternic și sănătos. Mâncarea bogată în zinc are un puternic efect anti-îmbătrânire. Așa că, dacă îți dorești să arăți cât mai tânără și cât mai frumoasă mănâncă spanac, salate, fructe, mai ales caise. Sunt sacrifici dar…rezultatul va uimi pe toată lumea.

Rolul vitaminelor și antioxindanților

Vitaminele sunt vitale pentru organism pentru că îi conferă pielii și dinților o strălucire incredibilă dar beneficiezi și de un sistem imunitar puternic, în același timp. Un plan dietetic consistent este format din lapte, banane, pește, ouă, mango, pâine neagră și suc de portocale.

Articol exclusiv online
Text: Cristina Iliuță
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Spune adio oboselii. Cateva sfaturi simple care functioneaza

raze uv

Next:

Cum te protejezi de razele UV – sfaturi pentru un bronz sănătos

You may also like

Post a new comment