Detaliile fac diferența!

30 March of 2015

 

Întotdeauna am admirat femeile care știu să-și aleagă corect geanta 
și pantofii. Se spune că atunci când vrei să-ți faci o părere despre cineva, 
e de ajuns să te uiți la încălțări și la ce poartă de umăr.

Chiar dacă ești tentată și nevoită deseori să recurgi la variante mai puțin costisitoare în ceea ce pri-vește vestimentația, atunci când îți alegi poșeta, situația se schimbă. Moda este trecătoare, ceea ce s-a purtat în acest sezon poate nu va mai fi de actualitate la anul, și atunci de ce să nu te orientezi către modelele clasice, conservatoare, ar spune unii. Adevărul este că atunci când serviciul îți impune o anumită ținută, clasicul te salvează de fiecare dată. Clasic nu trebuie să însemne și plictisitor. Și atunci, poți schimba foarte ușor aspectul genții tale, adăugându-i câteva accesorii. De exemplu, o eșarfă înfășurată de baretă sau câteva broșe.

Geanta perfectă!

Ești poate tentată, atunci când mergi la shopping, să te uiți după cu totul și cu totul alte modele de genți decât cele de care ai nevoie în realitate. 1.Primul pas în alegerea genții perfecte este stabilitea priorităților.
2. Fă o listă cu întrebuințările ei  
și locul în care vrei s-o folosești. Caută să o poți asorta cu multe ținute de zi.
3.  Alege un material bun,  eventual piele. Pielea întoarsă poate părea mai interesantă la prima vedere, dar nu rezistă la fel de mult precum cea naturală. În plus se murdărește mai repede, iar dacă porți haine de culoare închisă, aceasta se poate imprima pe geantă.
4.  Fermoarul genții este foarte important!  Dacă este de plastic, se rupe foarte ușor și, odată stricat, greu vei găsi să-l repari. Este bine ca dinții fermoarului 
să nu fie foarte depărtați, pentru a nu prinde căptușeala genții. Îți recomand modelele 
cu fermoar metalic.

Mai bine no name decât fake!

Toate ne dorim să avem în dressingul nostru cel puțin o geantă care să poarte semnătura unui designer celebru! Tentația este mare, iar fake-urile se găsesc la orice colț de stradă. Chiar dacă primul impuls este să o cumperi, sperând că nimeni nu-și va da seama că nu este originală, vei avea surpriza ca rezultatul să fie cu totul altul! Mai bine o geantă clasică, simplă, aleasă corect, decât un fals grosolan. Calitatea este cea mai importantă trăsătură de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi geanta – piesa de rezistență a garderobei tale.

Credit foto: © Coka / Fotolia

Comments

comments

Previous:

Manual de buna rasfatare

Next:

Rasul, un fel de medicament

You may also like

Post a new comment