Detaliile anului 2020 pentru fiecare zodie in parte

04 December of 2019

In calendarul chinezesc anul 2020 este anul Sobolanului de Metal, animal inteligent, ambitios si pragmatic. Aceste trasturi vor caracteriza anul 2020 si se vor transfera nativilor, indiferent de zodie. Anul 2020 este un moment de inceput pentru toate zodiile. Practic fiecare nativ va avea ceva de castigat in cursul acestui an, va avea beneficii pe toate planurile care conteaza: financiar, afectiv, al vietii de familie.

Incepe un nou deceniu, incepe un nou ciclu de 12 ani in calendarul chinezesc, este un an bisect si litera de lege a anului 2020 este echilibrul si progresul, in mai mica sau mai mare masura pentru toate zodiile.

Nu trebuie sa plecam de la ideea ca 2020 va aduce lapte si miere pentru toti. Beneficii vor avea cei care vor fi capabili sa-si valorifice oportunitatile, cei care vor intelege ca ceea ce fac trebuie facut bine si corect, ca beneficiile nu vin niciodata fara efort si ca sunt mereu pe masura efortului depus.

Detaliile pentru primele sase zodii sunt AICI

Balanta – rutina ultimilor ani se va rupe. Este exact ceea ce crezi ca iti trebuie. pe de alta parte o sa fie nevoie sa te adaptezi rapid la un nou stil de viata, la o noua abordare, la un nou stil de viata. Din anumite puncte de vedere schimbarea poate sa fie radicala, brutala chiar si sa aduca o gramada de inconveniente pentru tine si pentru cei care depind de tine. Stai bine cu sanatatea in ciuda semnelor care te avertizeaza ca ceva, pe undeva nu ar fi bine. Esti foarte preocupata de viata de familie si iei decizii bune, foarte repede.

Scorpion – daca nu esti pregatit pentru schimbarile radicale care vor urma in viata ta, atunci anul 2020 o sa te ia cu totul prin surprindere. Multe din lucrurile care te sufoca acum si care ti-au intors viata pe dos se vor schimba in mod radical. Unele din aceste schimbari te vor lua prin surpindere, te vor mira, nu le vei intelege. Ceea ce este bine este ca in final vei descoperei avantajele si le vei primi pe toate cu bucurie.

Sagetator – 2020 este o perioada de armonie deplina pentru tine. Ai fost unul din avanatajatii sortii in 2019, tot asao sa fie si in 2010. Lucrurile sunt bune si merg mei departe pe calea cea buna. Cu toate acestea unele din provocarile anului 2020 vor depasi puterea ta de intelegere si te vor enerva si stresa foarte tare. O sa gasesti resurse pentru ca esti una din zodiile care intelege foarte bine senssul lui “trebuie”.

Capricorn – 2020 este anul in care in fine te vei intoarce catre tine. Este anul in care vei redescoperii bucuriile care te fac cu adevarat fericita. Daca pana acum te-ai dedicat cu trup si suflet celor din jur, in acest an te vei dedica, in fine, tie! Mai mult este anul in care o sa poti incepe sau chiar finaliza unele dintre cele mai intime si mai profunde dorinte ale tale. Nu-ti ramane decat sa profiti.

Varsator – o sa fie un an tulburent. O sa fie din anumite puncte de vedere un an ca un carusel. pe de alta parte unul din marile obiective pe care le aveai din 2019 se va implini spectaculos in 2020 si vei culege toti laurii victoriei. Oricum nativii acestei zodii traiesc din victorie si drogul lor este succesul.

Pesti – pentru acesti nativi se poate spune fara nici o urma de indoiala ca anul 2020 o sa fie unul in care nu se vor plictisi deloc! O sa te simti ca un copil care are voie sa experimenteze tot ceea ce isi doreste si tot ceea ce a visat nu a putut face pana acum.

 

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru anul 2020. Un an magic pentru cateva zodii!

Next:

Horoscopul lunii ianuarie

You may also like

Post a new comment