Descatuseaza-ti energia sexuala!

30 June of 2015

Atmosfera cam lâncezește în dormitor? Ca s-o înfierbânți din nou (cum era la începutul relației voastre, știi tu), acționează încă de la primele ore ale dimineții.

Chiar dacă ați trecut de faza în care vă smulgeați hainele de pe voi imediat ce ajungeați acasă, asta nu înseamnă că destinul vieții voastre sexuale e rutina fără șanse la focuri de artificii. Susan Quilliam, psiholog american și autoare a unei cărți intitulate sugestiv „Bucuria regăsită a sexului“, e de părere că în spatele unor obiceiuri sexuale plictisitoare și din ce în ce mai rare nu stă faptul că partenerii nu se mai doresc și nu se mai iubesc, ci motive ce pot fi lesne eliminate cu puțină voință și imaginație din partea ambelor părți. Încă de la primele ore ale dimineții trebuie pusă la cale aventura de seară dintre cearșafuri.

Iată cum, pe ore:

7.00AM – Trezește-l și ispitește-l. Începe-i ziua cu o sesiune de sărutări seducătoare, dar oprește-te când te simți pregătită de
mai mult. Giugiuleala „nevinovată“ te va face să pornești spre serviciu zâmbind șăgalnic.

7.30AM – Ia un mic dejun… sexy. Alimentele bogate în vitamina B12 te vor umple de energie. Încearcă pate de ficat (preferabil făcut în casă), pe o felie de pâine integrală, prăjită. Gustos și sățios!

8.30AM – Gândește obraznic pe drum. În drum spre job, gândește-te la ultima dată când ai făcut dragoste și ți-a plăcut la nebunie. Vizuali­zează-ți trupul gol și imaginează-ți cum vrei să fii mângâiată.

12.30PM – Trimite-i SMS în pauza de prânz. Un scurt schimb de SMS-uri dulci cu cel drag îți va crește apetitul. Și nu la cel alimentar mă refer. Sună-l, șop­tește-i ceva incitant, dar vezi să nu te audă nimeni.

4.00PM – Ascute-ți simțurile cu o gustare. Chiar nu e momentul să-ți refuzi ceva dulce! O pătrățică de ciocolată sau
o banană, ca gustare, ascut simțurile și te fac mai receptivă la tot ceea ce ține de gust, miros, atingeri…

6.00PM – Fă-ți timp pentru tine. Ai plecat de la job. OK. Numai nu intra în primul supermaket, să ajungi acasă încărcată de sacoșe. Fă window shopping, atât. Eventual, ia-ți un gel de duș cu aromă de căpșune, ca să te răsfeți acasă, sub duș.

8.00PM – Luați o cină ușoară. Nu umple masa cu bunătăți prea consistente, toată energia voastră va fi canalizată de organism către digestie, nu către amor. Savurați desertul cu aceeași linguriță.

8.30PM – Invită-l la dans. Porți ceva lejer, dar sexy, așa-i? Dacă începeți „dezechiparea“ dansând, senzațiile tactile vor fi irezistibil de intense.

9.00PM – Pe locuri, ești gata, start! La ora asta ar trebui să debordezi de energie sexuală, iar dorința să fie la cote amețitoare.
Restul depinde doar de tine, de voi.

Citeste si:

Credit foto: © Photographee.eu / Fotolia

Comments

comments

Previous:

Infertilitatea masculina, o afectiune greu de acceptat pentru barbati

Next:

Uriasele beneficii ale marelui O

You may also like

Post a new comment