De ce ne face bine dragostea

15 March of 2012

Știai că sexul făcut cu plăcere aduce sănătate, frumusețe și bucurie?

Oau, ce bine arăți! Nu-i așa că ai vrea să auzi acest compliment cât mai des? Ei bine, află că nu trebuie nici să mergi la SPA, nici să-ți iei concediu, nici să faci intervenții chirurgicale pentru a arăta trăsnet. Tot ce-ți trebuie este un pic mai mult sex.

Da, sexul întinerește
Cir­cu­lația sangvină de 18 ori mai puternică din timpul actului sexual elimină impuritățile de la nivelul tenului, nete­zește ridurile și conferă luminozitate. Cine face dragoste de 2–3 ori pe săptămână arată cu 10 ani mai tânăr. Dar sexul aduce mult mai multe beneficii…

Ne crește stima de sine
Nimic nu se compară cu sen­zația de a fi dorită. Dacă prin felul tău de a fi și prin modul în care îți arăți și îți miști trupul reușești să iei mințile unui bărbat, te vei simți mult mai încrezătoare!

Alină durerile
După un final glorios, toți mușchii încordați pe timpul zilei de prea mult stat la birou se relaxează complet între așternuturile jilave de amor. O partidă de sex serioasă alungă durerile de mușchi, iar nivelul ridicat de adrenalină ajută la combaterea stresului.

Unește sufletele
Sexul  nu va salva o relație care e pe ducă, însă studiile demon­strează că a face sex cu plăcere  este o condiție esențială pentru o relație fericită. Oxitocina secretată ajută la contopirea sufletească a perechii.

Face sâni frumoși
La revedere, push-up! Bine ai venit, iubitule! Când ești excitată,
sânii își măresc volumul considerabil, se întăresc și stau mai drepți. Doza de estrogen pe care o primesc la fiecare parti­dă de amor le menține pielea netedă și elastică.

Previne celulita
Ca metodă de prevenție a varicelor și a celulitei, sexul aproape că face minuni. Menține circu­lația limfatică la cote bune și fortifică țesuturile.

Alungă tristețea
Dorința eliberează hormoni proprii de serotonină și dopamină în sistemul circulator. Aceștia înlocuiesc proasta dispoziție și   disperarea cu euforie și optimism. După o noapte explo­zi­vă problemele par mai mici, lipsite de importanță.

Modelează silueta
Hormonii eliberați împiedică atacurile de foame, în timp ce „masajul abdominal“ asigură o mai bună digestie. Și, oricum, mai sexy de-atât nici că poți arde 200 de calorii în 20 de minute, nu-i așa?

Citeste si: Sex pe rosu? E bine sau nu?

Comments

comments

Previous:

Cadou de Valentine‘s

Next:

Dorințele mele cele mai secrete

You may also like

Post a new comment