De ce iubim bărbații

12 November of 2012

Sigur, nu toți bărbații sunt la fel. Totuși, sunt anumite trăsături care vor fi mereu apreciate de către femei. Și nu e vorba numai de bărbații înalți, frumoși, cu tenul măsliniu și ochii verde smarald. Nici de cei cu minți sclipitoare sau de cei harnici foc. E vorba de acel „nu știu ce“ care poate face o femeie să-i tremure genunchii, să-i apară un nod în stomac, să se îndrăgostească și să-l iu­beas­că pe cel de lângă ea cu devotament. Nu e o trăsătură fizică sau un atribut special pe care să-l poți numi, este un mix între mai multe trăsături, charisma și atitudinea sunt cele care contează în final.

De ce femeilor le e greu în relații și de ce unele ajung să urască bărbații înțelegem și știm că se poate. Dar și acest sentiment de ambivalență este firesc, iubirea și ura se află pe aceeași axă; tot din dragoste poți să ajungi la ură. Bărbații! Nu putem trăi cu ei, dar nici nu putem trăi fără ei!

Deși femeia modernă, independentă pare că nu mai are nevoie de un bărbat și poate trăi singură, cu certitudine are nevoie de iubire și ce poate fi mai frumos decât iubirea dintre femei și bărbați? Contrar mitului popular, femeile chiar iubesc bărbații, probabil la fel de mult pe cât sunt ele iubite de ei.

Lucrurile pe care le iubim la bărbați
Adesea este dificil să spui exact ce iu­besc femeile la bărbați. Fiecare femeie are per­spectiva ei asupra bărbaților. Fiecare vrea și este pregătită să-l admire, să-l aprecieze, să-l iubească pe bărbatul perfect pentru ea. Unele femei iubesc bărbații arătoși, altele îi preferă pe cei inteligenți și cultivați. Altele vor toate calitățile într-unul singur. Fieca­re femeie caută diferite calități în bărbatul ales să-și petreacă viața împreună.

Așadar, am zice că iubim bărbații:
✔pentru siguranța lor de sine – așa cum băr­baților le plac femeile sigure pe ele, așa și femeilor le plac bărbații siguri pe ei, bine ancorați în realitate: îngrijiți, politicoși, curtenitori, care miros bine. Dacă au grijă de ei, cu siguranță vor avea grijă de tine. Altfel, vei deveni mămica lor…

✔pentru sentimentul natural de pro­tecție pe care ni-l oferă – o îmbrățișare sinceră după umeri, mersul pe trotuar în partea dinspre carosabil, mâna strecurată după talie sunt gesturi de protecție care le plac femeilor. Gentlemenii vor fi iubiți de femei. Nu că femeile nu ar putea să aibă singure grijă de ele, dar respectul și sentimentul de protecție oferite de bărbatul de lângă ea sunt admirate tot timpul.

✔pentru că le place să ne învețe diverse – să înotăm, să schiem, să umplem rezervorul de benzină… Din nou, nu că nu am fi în stare, dar pasiunea lor pentru acțiune și pentru a ne ajuta e de apreciat.

✔pentru că ne fac să râdem. Un bărbat cu simțul umo­rului va fi iubit de femei instantaneu. Ce poa­te fi mai bine decât să râzi alături de bărbatul iubit? Este semn că are mintea deschisă, că este spontan, inteligent și că vei putea trece peste multe împreună cu el.

✔pentru imaginația și sur­pri­zele minu­nate pe care le pot face femeilor iubite.

✔pentru zâmbetul lor adre­sat ție, când îți dai seama că ești centrul universului lor.

✔pentru că ne iubesc așa, imperfecte cum suntem, și în zilele când suntem obosite, nervoase, și în cele în care nu ne ma­chiem și suntem îmbrăcate la repezeală.

✔pentru că își iubesc copiii și se joacă cu ei – un tată implicat va fi mai iubit și apreciat de o femeie decât unul nepăsător.

✔pentru că plâng uneori – un bărbat care își arată emoțiile este mai atractiv decât cel care se ține tare mai mereu.

✔pentru că își iubesc mamele și le pasă de ele, semn că ne vor iubi și pe noi.

✔pentru că le place să repare mașina, cuptorul, uscătorul, priza etc.

✔pentru că ne fac să ne simțim speciale – observă o schimbare, rochia cea nouă, coafura… Să fie prezent și să îți dea atenție e ceea ce iubesc femeile la bărbați.

✔pentru că vor să evolueze, sunt cura­joși și le plac provocările. Bărbații simpli nu sunt la mare căutare, cei complecși, care vor să-și învingă limitele, au mai mare trecere la femei.

✔pentru loialitate și sinceritate atunci când simt că și-au găsit perechea.

✔pentru pasiunea cu care știu să iubească.

Comments

comments

Previous:

Dorințele mele cele mai secrete

Next:

Iată cum obții ce vrei în pat!

You may also like

Post a new comment