De ce e bine sa cumperi haine de bebeluși în culori unisex pentru copilul tău

29 October of 2018

Moda „roz pentru fetițe, albastru pentru băieței” a apus! În prezent, aceste stereotipuri de gen pot fi combătute cu ajutorul modei, astfel încât copiii să nu resimtă, încă de la o vârstă fragedă, faptul că trebuie îmbrăcați după anumite reguli. Dacă ești mamă și cauți haine de bebeluși pe care să le poarte micuțul tău, află de ce bine să te orientezi spre categoria cromatică unisex!

Sunt versatile

Până în anii 40, culoarea roz era percepută ca fiind una foarte masculină, deoarece deriva din roșu, culoarea războiului, în timp ce albastrul era considerat mai potrivit pentru fete. În ziua de azi, lucrurile stau foarte diferit, asta pentru că proaspeții părinți sunt din ce în ce mai orientați să cumpere cât mai multe haine bebeluși în culori unisex, care se dovedesc a fi extrem de versatile și foarte practice pentru micuții lor. Pe lângă faptul că pot fi purtate oriunde, aceste articole de îmbrăcăminte pentru copii îi scapă pe părinți de grija ținutelor zilnice.

Haine nou nascuti – Liloo

Disponibile într-o gamă variată

Pe lângă faptul că sunt ușor de purtat, hainele pentru bebeluși în culori unisex pot fi regăsite într-o varietate de modele, cu tot felul de imprimeuri jucăușe menite să îmbunătățească starea de spirit a micuțului. Spre exemplu, poți alege haine de bebeluși în culori precum galben, turcoaz, albastru azur,  violet sau verde lămâie disponibile fie în varianta uni, fie cu desene colorate. Chiar și în privința imprimeurilor, moda „păpuși pentru fetițe, mașinuțe pentru băieței” nu mai este de actualitate. Dacă vrei să fii o mamă modernă, care încurajează diversitatea în privința culorilor și imprimeurilor, orientează-te către body-uri pentru bebe cu dinozauri, căluți, pisicuțe, peștișor și șoricei, modele vesele și extrem de simpatice.

Așa te asiguri că micuțul nu rămâne cu spatele gol sau cu burtica dezgolită atât în timpul zilei, cât și al nopții și nu mai stai cu grija că ar putea răci. De asemenea, datorită capselor plastifiate (care nu conțin metale grele) de care dispun body-urile, aceste piese vestimentare pot fi ușor de schimbat, asigurând acces rapid la scutecul bebelușului.

Reprezintă un cadou ideal

Dacă intenționezi să cumperi haine de bebeluși înainte de venirea pe lume a micuțului și vrei să îi faci un cadou deosebit, deși nu știi sexul acestuia, hainele în culori unisex reprezintă soluția ideală cu care sigur nu vei da greș. Nu numai că nu vei regreta alegerile vestimentare, dar vei observa cât de util îți va fi să îți îmbraci copilul în fiecare zi cu o altă culoare care îi reflectă personalitatea. Mai mult decât atât, spre deosebire de rozul sensibil la pete sau albastrul pretențios, alte culori vor fi mult mai trainice chiar și după spălări repetate.

Liloo.ro este locul în care vei găsi cele mai simpatice haine de bebeluși pentru micuțul tău, disponibile atât în culori unisex, cât și în alte nuanțe superbe. Intră pe site și profită de prețurile reduse potrivite pentru bugetul tău. Inspiră-te și alege haine de cea mai bună calitate, pentru confortul și siguranța copilului tău!

 

 

Sursa: Advertising Iagency

Comments

comments

Previous:

3 lucruri pe care trebuie sa le ai cu tine atunci cand iesi cu copilul in parc

Next:

Un singur părinte. De la exceptie la normalitate

You may also like

Post a new comment