Dă forță părului tău

19 May of 2020

Femeile intră în panică imediat cum încep să piardă prea mult păr. Principala căutare pe Google făcută de către femeile din Marea Britanie este legată de problemele căderii lui.

În medie, femeile pot pierde până la 100 de fire de păr pe zi – o perspectivă descurajantă, având în vedere rolul pe care părul îl joacă în legătură cu încrederea în sine. Pierderea și rărirea părului sunt o problemă surprinzător de comună, care poate deveni o realitate pentru majoritatea femeilor într-o etapă sau alta a vieții. Din fericire există soluții.  

De ce ne cade părul

Declanșatoarele hormonale inevitabile, cum ar fi pubertatea și sarcina, sunt recunoscute ca fiind momente cheie din viață noastră, atunci când căderea părului se poate accentua. Situațiile stresante și schimbarea anotimpului pot fi alte momente în care pierdem o mare parte din podoaba capilară. Și uneori chiar prea multă înfrumusețare are efect negativ.

„Părul nostru trece prin multe schimbări. Pentru cineva care își dorește să aibă părul lung, acești agresori de zi cu zi se acumulează în timp – imaginează-ți care sunt efectele celor 5 de ani de uscare, colorare, îndreptare a părului și acțiunea agresorilor naturali precum soarele și vântul asupra lui! Toate aceste agresiuni pot duce la ruperea lui.”, spune Dr. Jeni Thomas PhD, cercetător științific principal în cadrul echipei Pantene.

3 sfaturi pentru a reduce căderea părului

➜ Folosește în mod regulat balsam, măști, tratamente și spray-uri de netezire pentru ca pieptănarea părului să provoace mai puține încurcături și deteriorări pe lungimea firului.

➜ Piaptănă părul după ce-l usuci; când e ud, el este vulnerabil și se rupe ușor. Dacă totuși o faci când e ud, folosește un pieptăn cu dinți rari și după ce te-ai asigurat că părul tău este moale și catifelat sub acțiunea balsamului sau tratamentului.

➜ Lasă firele să se usuce natural atunci când e posibil și folosește un produs de protecție termică înainte de coafarea și uscarea părului cu un instrument cald.

O soluție simplă și eficientă

Noua colecție Pro-V Pantene Strong&Long ajută la reducerea căderii părului și previne deteriorarea lui, pentru a crește mai lung și mult mai puternic. Combinând puterea științei Pro-V cu ingrediente-cheie – biotină, bambus și cafeină –, noile produse Pantene Pro-V Strong&Long fac miracole zilnice pentru părul tău. Penetrând adânc în foliculii piloși, consolidează rădăcina și ajută la crearea unui mediu optim creșterii părului, oferind cu până la 96% mai puține fire de păr căzute. *

*din cauza ruperii

Sursa foto: PR

Comments

comments

persil

Previous:

(P) 5 sfaturi pentru haine pline de prospețime

meli melo

Next:

Meli Melo redeschide încă 4 locații stradale de la 1 iunie

You may also like

Post a new comment