Cum te ajută Aloe Vera să slăbești

16 February of 2021

Dieta care urmărește scăderea în greutate poate primi o mână de ajutor de la Aloe Vera. Una dintre modalitățile naturale de a slăbi este consumul de suc de Aloe. Este obligatoriu să ceri sfaturl medicului înainte pentru a avea confirmarea că acesta se potrivește metabolismului tău.

Sucul este natural și nu are efecte secundare importante, fiind binevenit și pentru frumusețea pielii și a părului. Aloe are, de asemenea, o mulțime de proprietăți medicinale dovedite, iar singurul risc important este acela ca poate genera reacții alergice și poate activea prea mul tranzitul intestinal.

Iată cum te poate ajuta sucul de Aloe te ajută să scazi în greutate.

Curăță stomacul

Planta de Aloe Vera este materie primă pentru gelul de aloe și pentru suc care are gust bun și se poate bea. Cu cât este mai proaspăt, cu atât rezultate sunt mai bune. Gelul și sucul au capacitatea de a curăța stomacul acționând ca un laxativ și este, de asemenea, benefic pentru purificarea intestinului gros. Dacă ai mâncat prea mult sau simți că ai depășit aportul de corect de calorii, bea o porție de suc de aloe pentru a favoriza eliminarea grăsimilor în exces.

Ajută la arderea grăsimilor și a carbohidraților

Deoarece grăsimile și carbohidrații tind să se depoziteze și să provoace creșterea în greutate, o ceașcă de suc de Aloe Vera, după masă, sau înainte de antrenament este ideală. Înainte de antrenament te ajută să arzi calorii mult mai repede și îți oferă un plus de energie. De asemenea este de ajutor la dezvoltarea mușchilor și la susținerea proceselor metabolice care antrenează arderea lipidelor.

Ajută la arderea zahărul

Aloe și derivatele sale, ajută la descompunerea zahărului mai repede, împiedicând astfel stocarea lui sub formă de grăsime. Este, de asemenea, un remediu excelent pentru diabetici, deoarece are un efect similar cu al insulinei, stimulând absorbția glucozei în mușchi.

Ajută metabolismul

Aloe Vera accelerează întreg metabolismul. O rată metabolică mai mare înseamnă arderi mai intense, mai multă energie și ,implicit, scădere în greutate. Deoarece Aloe Vera conține mulți nutrienți, vitamine și, de asemenea, acid folic, ajută la suprimarea poftei de mâncare, ceea ce în ansamblu te face să consumi mai puține alimente, fapt care susține orice dietă.

Aloe Vera este o plantă de origine din nordul Africii, folosită intens în industria cosmetica și cea farmaceutică. În compoziția chimică a frunzei de Aloe se găsesc 18 aminoacizi din cei 22 necesari organismului, prin care asigură dezvoltarea și refacerea masei musculare. Deasemenea conține vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C și E) și minerale (fier, calciu, magneziu, cupru, crom, și altele).

Citeste si: Mituri despre metabolism

Articol: Otilia Ignat/ sursa foto: unsplash

Comments

comments

otet d emere in pahare, mere, scortisoara

Previous:

Oțetul de mere: 7 efecte secundare posibile

dieta morfologica

Next:

Dieta morfologică. Ce este și care sunt regulile

You may also like

Post a new comment