Cum scapi de crizele de bilă

07 December of 2016

Dacă simţi frecvent dureri în partea dreaptă a abdomenului, te balonezi şi ai senzaţie de greaţă, trebuie să mergi la medic pentru că este foarte posibil să ai dischinezie biliară. Iată ce remedii te pot ajuta să eviţi crizele de vezică biliară.
Cel mai frecvent, afecţiunea apare la gurmanzi ca urmare a faptului că mănâncă multe sosuri şi grăsimi sau beau alcool. Boala se tratează medicamentos sau cu ajutorul plantelor, prin stimularea contracţiei vezicii biliare, pentru a elimina în duoden bila formată.
Ardei gras roşu
“Alimentele bogate în vitamina C previn formarea calculilor biliari. Dintre sursele naturale, ardeiul gras roşu este cel mai bogat în vitamina C. 100 g de ardei conţin 95 mg din această vitamină”, explică dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS.
Salate cu cicoare şi păpădie
Folosită în salate sau preparată sub formă de infuzie, cicoarea calmează crizele de dischinezie biliară. Într-un litru de apă se fierb 15 g de frunze de cicoare. După ce se infuzează 10 minute, se strecoară şi se beau două căni pe zi. Acelaşi efect de drenare a vezicii biliare au şi infuziile sau salatele de anghinare, rostopască sau păpădie.

Afla mai multe AICI

Citeste si:
Metode simple pentru a curăţa ficatul de toxine
Ce plante elimină toxinele din ficat

Comments

comments

Previous:

Atenţie! Sângerările gingivale pot fi semn de leucemie

Next:

Osteoporoza, o boală care se poate trata

You may also like

Post a new comment