Cum scapi de cearcane

20 July of 2016

Te chinuie cearcanele si nu mai stii ce sa faci sa scapi de ele. iata cateva solutii bune si simple care vor rezolva sau macar ameliora aceasta problema.

Exista o suma de cauze ereditare care pot duce la aparitia cearcanelor. De cele mai multe ori, daca exista cauze ereditare cearcanele apar inca din tinerete si dispar greu. Explicata sta in faptul ca transparenta pielii de sub ochi este o trasatura mostenita. O alta cauza poate sa fie o structura osoasa specifica care face zona de sub ochi foarte fina si determina aparita cearcanelor.

1. Somn bun. Culca-te devreme si scoala-te devreme. Ideal este sa dormi cel putin 7 pana la 8 ore de somn in fiecare noapte. Lipsa de somn este una din cele mai comuna cauze ale cearcanelor, iar daca problema este constanta, cearcanele se adancesc si devin dince in ce mai inchise la culoare.
2. Foloseste creme pentru ochi. Dar, nu orice crema de ochi. Cele mai bune sunt cele care contin vitamina K si retinol. Aceste creme de ochi reduc rapid cearcanele si urmele acestora.
3. Regim alimentar. O dieta sanatoasa este o conditie esentiala pentru a scapa de cearcane. La fel de imposrtant este ca dieta sa fie echilibarta si cu un bun aport de nutrienti, grasimi si lichide.
4. Identificarea alergiilor. Una din cele mai putin cunoscute cauze ale cearcanelor sunt alergiile. Daca anumite alimente provoaca constant alergii, mancarimi ale ochilor, iritatii cutanate atuci aceste alimente sunt o cauza a alergiilor si, implicit, cauza pentru care ai cearcane.
5. Felii de castravete. Acessta este unul din cele mai bune remedii si o cale foarte buna pentru a scapa de cearcane. Castravetele este foarte bogat in apa ceea ce face ca cercurioe intunecate de sub ochi sa dispara. Feliile de castravete reci sunt si mai bune.

Boli hepatice. Cearcanele sunt un semnal de alarma pentru afectiuni hepatice grave si pentru disfunctii ale ficatului. Boli minore si majore ale ficatului pot provoca cearcane. Daca aceste urme de sub ochi nu dispar o serie de cercetari medicale si investigatii hepatice sunt necesare.

Acestea sunt printre cele mai bune solutii care te scapa de cearcane.

Citeste si:

  1. Sfaturi de frumusete aflate de la bunica
  2. Trei citrice fabuloase
  3. Cele 7 semne secrete ale stresului

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Trucuri simple ca sa arati mai tanara

Next:

Program pentru fermitate. Efort minim, efect maxim!

You may also like

Post a new comment