Cum să-ți bucuri iubitul de Ziua Îndrăgostiților

14 February of 2017

Daca ai epuizat deja inimioarele si jucariile din plus sau stii ca iubitul tau nu prea apreciaza genul acesta de surprize, iti poti uimi jumatatea de Ziua Indragostitilor cu un cadou pe cat de stilat.

Sfântul Valentin este considerată una dintre cele mai romantice zile din an. De aceea, 14 februarie ar trebui să lase o impresie de neuitat în mintea persoanei pe care o iubeşti. Dincolo de diverse idei şi sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor, cel mai important lucru este să creezi în jurul persoanei dragi o atmosferă frumoasă.

Mai e puţin până pe 14 februarie şi toată lumea o ia razna în goana după cadouri. Dacă nu ştii ce să îi cumperi, îţi sugerăm câteva idei să-ţi răsfeţi gratuit iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor.

Faceţi sex la telefon

În primă fază trebuie să îi trimiţi un mesaj de verificare și vezi cum reacționează. Dacă intră în joc și pare a fi dornic de această experiență, poţi să mergi mai departe. Însă pentru a vă incita iubiții la telefon, vocea are un rol foarte important. Aceasta trebuie să fie sexy exact ca cea din timpul partidelor de amor, blândă, iar pauzele dintre cuvinte destul de rare, încât să-i dai timp imaginației partenerului să lucreze. Gemetele sunt esențiale, iar respirația trebuie să fie sacadată. Pe de altă parte, nimic nu îl va excita mai tare decât confesiunile voastre fără perdea. Spune-i pe unde ai vrea să fi atinsă şi ce ai vrea să-ţi facă. Cu siguranță această atitudine îl va excita și îl va înnebuni de plăcere. Fără îndoială, sexul la telefon este o idee bună pentru a-ţi răsfăţa iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor.

Surprinde-l cu un masaj erotic

Trebuie să începi cu relaxarea întregului organism. Mişcările palmelor trebuie să fie delicate şi nu trebuie pusă presiune prea mare pe corp. Partenerul trebuie să stea cu faţa în jos, cu capul într-o parte şi cu braţele pe lângă corp. Cu mâinile pline de ulei, masează-i suprafaţa de o parte şi de alta a coloanei vertebrale şi apasă tare până la gât, ţinând degetele şi mâinile permanent în contact cu pielea.Trebuie masat gâtul, umerii, braţele cu mişcări circulare şi delicate. Următoarea etapă constă în masarea feselor, picioarelor şi a tălpilor şi să nu uiţi de degetele de la picioare fiindcă acestea sunt zone erogene importante. Iar dacă vrei să îţi aţâţi iubitul şi mai tare începe să-i masezi organul genital până când acesta se află pe punctul de a avea orgasm, după care faceţi o scurtă pauză şi reluaţi stimularea dacă vreţi să mai amânaţi penetrarea. După acest răsfăţ cu siguranţă vă veţi bucura de o partidă de sex incendiară.

Pregăteşte-i o baie erotică

Dacă vrei să-ţi surprinzi iubitul cu ceva inedit de Ziua Îndrăgostiţilor poţi opta pentru o baie erotică în intimitatea casei voastre. Trebuie să ai la dispoziție câteva lumânări parfumate și o stică cu șampanie. Lumânările trebuie așezate în locurile sigure ale băii și aprinse pentru a crea o atmosferă romantică. Bărbaţii sunt foarte sensibili la mirosuri. Din acest motiv, pentru baia erotică trebuie să foloseşti un spumat cu miros afrodisiac. Acesta relaxează, alungă stările de depresie, stimulează imaginația și dorința de a face sex. Nimic nu este mai plin de erotism și nu trezește dorința sexuală la bărbaţi atât de puternic ca o baie fierbinte cu tot felul de arome afrodisiace.

Îndeplineşte-i o fantezie sexuală

Ziua de Sfântul Valentin este de altfel o oportunitate perfectă pentru a vă îndeplinii câteva dintre fanteziile erotice pe care nu aţi avut până acum ocazia de a le pune în practică. Cu atât mai mult nimic nu îl incită pe un bărbat mai tare decât îndeplinirea unei fantezii sexuale. Lasă-ți iubitul să te privească goală, fără să te atingă, cum te mângâi pe tot corpul. Dacă el preia de obicei inițiativa, ai putea să inversezi rolurile de data aceasta și să îi arați chiar tu cum și unde îți place să fii atinsă. Nu există bărbat căruia să nu îi placă atunci când partenera își exprimă plăcerea în toate felurile.

Propune-i un joc sexual cum ar fi Baba oarba

Este considerat unul dintre cele mai excitante jocuri erotice şi de ce nu, o idee  bună să-ţi răsfeţi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor. Ai nevoie de o eşarfă sau cravată pe care i-o legi la ochi partenerului. După acest moment atinge-i corpul cu un obiect sau mângâie-l cu o pană sau un cub de gheaţă. Continuă până se încinge de plăcere, iar faptul că nu vede absolut nimic sporeşte suspansul. Nu trebuie să treceţi rapid la actul sexual, încercaţi să vă concentraţi mai mult pe preludiu, iar cu puţină creativitate poate deveni cea mai fierbinte experienţă pe care aţi trăit-o vreodată.

 

Citeste si:

 

Comments

comments

Previous:

Sfaturi prețioase care fac să meargă o relație la distanță

Next:

Secretele dragostei

You may also like

Post a new comment