Cum să organizezi produsele de machiaj

23 July of 2019

Farduri de ochi, creioane, rujuri, farduri de obraz, pudre, fond de ten. Toate par a fi esențiale în trusa de machiaj a unei femei. De aceea niciun produs nu trebuie lăsat la voia întâmplării, chiar dacă pe  multe dintre ele nu le folosești frecvent.

Noi, femeile, avem o mare varietate de nuanțe și culori, dar, de multe ori, folosim doar produsele de bază, cele de zi cu zi, restul fiind uitate. Când deschidem  trusa de machiaj, descoperim o mare dezordine care are ca rezultat pierderea de produse. De multe ori în gentuța cu cosmetice există produse expirate care pot avea consecințe destul rele dacă le folosim (pot provoca adesea iritații pe piele). În acest articol îți vom spune cum poți menține produsele cosmetice curate și organizate, astfel încât să reziste în timp.

Grupează produsele

Creioane cu creioane, farduri cu farduri, aplicatoare cu aplicatoare, rujuri cu rujuri etc. Ideal este să poți organiza fiecare tip de produs, astfel încât să îl poți alege după culoare. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să găsești o modalitate de a le grupa. Creioanele, de exemplu, pot fi cel mai simplu de grupat: toate cu vârful ascuțit și capac. Pentru a le grupa, în multe cazuri poți folosi elastice, această opțiune este ideală dacă nu ai mult spațiu pentru produsele de machiaj.

Pensule sau aplicatoare, instrumente ce necesită îngrijire

Dacă ești o persoană care nu acordă atenție pensulelor sau aplicatoarelor de pudre sau farduri, fii atentă. Pensulele și aplicatoarele (în special cele pentru ochi) trebuie să fie foarte bine protejate și depozitate pentru a evita iritațiile sau infecțiile la nivelul ochilor și pielii. Pentru păstrarea acestor instrumente de machiaj este bine să le plasezi într-o cutie de dimensiune medie, precum și să le organizezi pe culori pentru a evita să păteze alte farduri sau să distrugă rezultatul final pe piele. De asemenea, este important să le cureți frecvent.

Rujuri

O modalitate de a păstra rujurile pentru menținerea ordinii este de a le organiza după dimensiuni și forme. Rujurile sunt diferite: rujuri cu aplicator, creion, sub formă de baton etc. Dacă faci parte dintre cele care au o gamă mare de rujuri, ar fi mai bine să le grupezi în funcție de culoare sau să folosești un sertar, o gentuță sau o cutie specială în care poți vedea întreaga gamă de culori și, astfel, să poți profita mai mult din ele.

Spațiul este esențial

Dacă ai puține produse de machiaj (câteva rujuri, farduri și pudre), organizarea va fi ușoară, deoarece într-o gentuță de machiaj vei avea suficient spațiu pentru produse. În caz contrar, cel mai bine este să rezervi un spațiu suficient de mare pe măsuța de toaletă sau să creezi un sistem de depozitare cu compartimente pentru diferite dimensiuni. De asemenea, nu uita să pui produsele de machiaj într-un loc bine iluminat, cu lumină naturală, dacă este posibil, pentru a obține un rezultat mai bun. Prin urmare, dacă trebuie te deplasezi în altă parte pentru a te machia, o geantă de machiaj de dimensiuni mai mari va fi ideală.

Sfaturi

Știm deja că pensulele sunt foarte delicate, prin urmare, schimbarea lor la fiecare 3 luni sau spălarea lor în mod corespunzător este esențială.

Toate produsele pentru fața sunt delicate. Dacă suferi de vreo iritație, nu trebuie să te machiezi până ce iritația nu este tratată. Dacă ai făcut-o în timpul perioadei de incubație, va trebui să arunci produsele.

Ascute creioanele și pune-le capacul, astfel le vei menține curate, având mereu un aspect frumos. Dacă ai creioane fără vârf, cu siguranță nu le folosești. Este posibil chiar să fie expirate.

Dacă după ce organizezi produsele constați că ai mai avea nevoie de câte ceva, te sfătuim să intri pe Redvelvet.ro.

De ce tocmai în acest magazin? Deoarece aici poți găsi doar produse cosmetice originale, cu proveniență certă. Ele aparțin unor branduri renumite de cosmetice. Unul dintre cele mai vizibile fiind Makeup Revolution.

De îndată ce vei accesa acest magazin online vei fi uimită de gama variată de produse. Suntem siguri că aici vei găsi multe produse ce te interesează.

Așadar,acceseaza fără ezitare magazinul online și cumpără-ți rujuri lichide, farduri, fond de ten, corectoare, pensule de machiaj, accesorii make-up. Completează-ți trusa de machiaj cu produse care te vor ajuta să realizezi un machiaj deosebit.

Spor la cumpărături!

Sursa: PSK Solutions, foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

Uleiul de jojoba, un miracol pentru frumusețe

Next:

7 greșeli care duc la îngrășarea părului

You may also like

Post a new comment