Cum să nu-i mai iei pijamale… Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru el

13 December of 2017

Deloc simplu să alegi cadouri pentru cunoscuții despre care nu știi, de fapt, foarte multe, dar la fel de complicat este să aduni în fiecare an idei noi pentru darurile cu care vrei să le faci o bucurie celor dragi. Anul acesta, îți venim în ajutor cu idei de cadouri pentru soțul tău: unele romantice, altele practice, câteva unice.

Spre deosebire de tine, nu-i cunoaștem preferințele: nu știm dacă este un călător pe munte, un cunoscător într-ale bucătăriei, colecționar de muzică, sportiv amator, dacă preferă tehnologia sau grădinăritul. Am cules idei dintre cele mai diverse, care i-ar impresiona chiar și pe cei mai pretențioși bărbați, sau pe cei cărora pare să nu le lipsească nimic. Iată despre ce este vorba:

  1. Știm că nu îți place când își pierde vremea cu jocurile video, însă de Crăciun poți face o excepție, pentru că sunt mari șansele ca el să aprecieze ochelarii VR (pentru realitatea virtuală). Un astfel de cadou poate fi o surpriză chiar și pentru cei care și-au echipat deja locuința sau mașina cu tot felul de tehnologii de ultimă oră.
  2. Apropo de mașini, ce zici de un nou set de huse auto, pentru scaune, mai ales dacă știi că a pus ochii pe un model nou? Dacă nu este cazul, dar soțul tău este un împătimit al mașinilor, te poți orienta spre un album de colecție despre automobilele retro sau de curse, spre o cameră de bord, sau o nouă pereche de mănuși auto, din piele.
  3. Tot la capitolul tehnologie (orice bărbat înțelege de ce nu închidem încă subiectul), o idee excelentă poate fi IQOS, dispozitivul electronic care încălzește tutunul, fără să îl ardă, înlăturând astfel fumul, scrumul și mirosul neplăcut. Este un cadou potrivit pentru fumătorii adulți care țin pasul cu noutățile și care își doresc schimbarea stilului de viață, dar poate fi văzut și ca o mică investiție pentru locuință, unde nu va mai exista mirosul greu de tutun.
  4. O cravată nouă, sau chiar un întreg set, nu este deloc o idee rea, chiar dacă nu e prima dată când primește un astfel de cadou. Îți spunem și de ce: bărbații au întotdeauna încredere în preferințele femeilor, când vine vorba despre astfel de alegeri.
  5. Dacă obișnuiește să experimenteze în bucătărie, lasă-i sub brad un set de tocătoare din bambus sau o colecție de cuțite demne de un “masterchef”. Ar putea aprecia și paharele de vin sau de whisky, sau un kit pentru cocktail, care îi va permite să testeze acasă nenumărate rețete.
  6. Și dacă tot am ajuns în zona bucătăriei și a barului de acasă, trebuie spus că băuturile fine, îmbuteliate în sticle elegante, reprezintă un cadou la fel potrivit pentru partenerii de afaceri, ca și pentru partenerul de viață. Nu poți da greș cu astfel de vinuri, dar printre opțiuni se numără și whisky, romul sau coniacul.
  7. Un amator de călătorii va aprecia hărțile vechi, albumele foto înfățișând diferite destinații, busolele, aparatele foto, un smartwatch sau o geantă tip poștaș. Acestea sunt și unele dintre cele mai romantice cadouri – primii pași în pregătirea unei plecări în doi.
  8. Desigur, poți alege în funcție de cele mai recente preocupări ale soțului. Dacă plănuiește să construiască o grădină la primăvară, îi poți pregăti de pe acum câteva unelte și accesorii care îi vor fi de ajutor, iar dacă tocmai ați adoptat un câine, există seturi de cadouri destinate prietenilor canini.

 

Sursa foto: Shutterstock

Comments

comments

Previous:

9 activități amuzante de făcut cu familia în prag de sărbători – nu omite punctul 6!

Next:

Cum sa iti ajuti copilul sa isi dezvolte imaginatia?

You may also like

Post a new comment