Cum să nu dai greș 
cu un colier statement

17 February of 2017

Adoptată de toate vedetele de la Hollywood, imensa podoabă de la gât sau colierul statement adaugă o notă aparte oricărei apariții și te scoate de îndată din anonimat.

Te repune în lumina reflectoarelor atunci când porți o rochie banală sau îți conferă eleganță atunci când nu știi cum s-o obții. Cu toate acestea, există mai multe reguli de purtat acest tip 
de colier, de care merită să ții seama 
ca efectul să fie exact cel scontat.

1 Alege formele geometrice. Ele creează un impact imediat și merg de minune cu haine mai colțuroase, mai bățoase, mai apretate. Dacă nu are decât o singură culoare, merge în egală măsură și cu o cămașă sau rochie de jeans, adică la o ținută mai casual.

2 Alege culoarea cu grijă. Dacă ținuta ta este foarte colorată, optează pentru un colier cu o nuanță neutră, care să nu încarce lookul tău șic. Dacă te hotărăști să adopți o culoare, nu alege neapărat una la modă, ci una care să îți scoată în evidență frumosul bronz sau ochii.

3 Fantezia tentează pe oricine. 
Pentru un aspect „uau“, trebuie să alegi un colier statement care să aibă ceva ieșit din comun. Și, dacă nu e vorba de culoare sau formă, sigur este o pană sau o fundă mai aparte, dintr-un material prețios. Dar mare atenție: 
aspectul tău nu trebuie să ducă pe nimeni cu gândul la o contesă din secolul al XVII-lea, ci la o femeie care știe să aleagă bijuterii vintage și să poarte cu grație elementele care o fac mai șic.

4 Dacă bijuteria ta se poartă la baza gâtului, alege acele modele 
alcătuite din piese ceva mai mici ca dimensiuni, pentru ca aspectul tău să nu pară sugrumat. Pietrele mici, colorate și multe sunt cele de dorit.

5 Efectul de divă se obține extrem 
de ușor cu ajutorul unui colier 
statement dacă îl porți direct pe piele. Ai nevoie doar de o rochie cu un decolteu adânc, cu spate gol și fără 
bretele. Ori de un top corsaj.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Cum să arăți impecabil fără să-ți ruinezi bugetul!

Next:

Cele mai destepte trucuri de stil pentru femeile cu rotunjimi

You may also like

Post a new comment