Cum să îți alegi ținuta pentru o nuntă pe plajă

24 June of 2019

Nuntă pe plajă? Scuza ideală pentru a merge îmbrăcată în costum de baie la petrecere! Sigur că nu doar în costum de baie, însă există multe variante extrem de creative pentru ținute elegante chiar și așa.

Orice petrecere la piscină sau plajă în acest caz se termină în apă, așa că purtarea costumului de baie este iminentă pentru a fii mereu în mijlocul distracției.

În funcție de cât de casual este nunta la care sunteți invitate, aveți opțiunea de a merge pe varianta în care costumul de baie să fie vizibil sau cea în care să fie purtat sub rochie, dar să nu se vadă deloc.

Un costum de baie întreg, cu cupe întărite poate trece ușor drept top tip corset. La fel de bine se poate alege un sutien de costum de baie mai lat, asemenea unei bustiere pe post de top. În partea de jos, o fustă lungă, amplă în nuanțe deschise, de vară ar fi alegerea perfectă. Sigur că se poate merge și pe o variantă mult mai extravagantă. Costumele de baie întregi, cu mâneci, precum costumele de scafandru sunt foarte populare în acest an. Se poate opta pentru imprimeuri deosebite, franjuri, aplicații metalice și tăieturi decorative care vor face întreaga ținută mult mai interesantă. Wildfashion reușește să ofere o varietate mare de produse potrivite pentru toate gusturile și tipurile de siluetă.

Dacă dress-codul petrecerii nu este chiar unul foarte casual, însă știi sigur că vei intra în apă spre finalul acesteia, poate este o idee bună să porți costumul de baie sub rochie.  Fie că alegi un model întreg sau din două piese, este important ca rochia să fie potrivită pentru a masca costumul. Rochiile cu umeri lați și decolteu în V se potrivesc perfect cu un costum de baie din două piese și sutien cu push up. Alegerea culorilor ar trebui sa fie similară, sau să vă asigurați că nu este deloc transparentă pentru a preveni sabotarea întregii ținute. Rochiile Zonia sunt potrivite pentru petrecerile de vara, la mare, fiind si accesibile ca preț și ușor de asortat chiar și cu un costum de baie.

În cazul pantofilor, alegerea se face similar cu cea a rochiei. În cazul unei petreceri elegante, tocurile înalte nu trebuie să lipsească, însă e destul de important de știut dacă podeaua este din scânduri, beton, gresie etc pentru a evita unele accidente. În varianta în care petrecerea este casual, merg si sandale fără toc sau espadrile cu aplicații strălucitoare pentru un plus de eleganță.

 

 

Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: pixabay

Comments

comments

Previous:

Reguli fashion pe care poți să le încalci

tinuta all black

Next:

Ținutele all black: cum spargi monotonia unui outfit negru din cap până în picioare

You may also like

Post a new comment