Cum obții ce vrei în pat. Lectie de sex

10 November of 2015

Te avertizez că o să vorbim cu cărțile pe față așa că punem cărțile pe față și dialogăm fără falsă pudoare. Se spune că dacă sexul nu ar fi lucrul cel mai important, Biblia nu ar începe cu el….

O femeie deșteaptă, puternică și sigură pe ea obține ce vrea în pat. Cum?

Pentru a obține în pat ceea ce vreți există două căi: puteți aștepta ca partenerul să bănuiască, să simtă, să intuiască sau să exploreze ce-ți place. Este o cale recomandată pentru toate femeile care au foarte multă răbdare, care pot suporta ani la rând în felul acesta și mizează mai mult pe fantezie decât pe realitate. Căci, la un moment dat, fantezia poate asigura mai multă variație și stimulare decât sexul însuși.

Sau puteți încerca o metodă mai rapidă și mai eficientă: spuneți sau, și mai bine, arătați bărbaților ce vreți! Sigur,  bărbații, sunt destul de sensibili când vine vorba de calitățile lor de amanți. Nu le prea place când noi, după prima partidă de sex, vă culcușiți lângă el, luați un carnețel și stabiliți o listă cu 10 puncte în care îi arăti ce să facă și cum să facă data viitoare!

Citeste si: Sex si gafe majore

Ține minte că bărbații sunt un fel de căței. Învăță cel mai bine prin încurajări și laude. „A fost foarte bine, încearcă și asta!“ Opt din zece bărbați se vor pune pe treabă foarte motivați, iar pe ceilalți doi nu trebuie să-i mai băgați în seamă!

Dacă esti prea timidă pentru a-i mărturisi partenerului, la micul dejun, pe un ton obișnuit, că visezi să te lege cu cătușe de pat (uuh!) poți face același lucru într-o formă electronică: împărtășește-i reveriile sexuale prin SMS diurne sau prin e-mail. Ai putea începe cu „Tocmai îmi închipui cum tu…“

Citeste si: 5 lucruri pe care bărbații ar vrea ca femeile să le știe despre sex

Cu siguranță că el va găsi un răspuns la asta, iar tu vei vedea cât de ușor poți face asemenea mărturisiri când nu stai față în față cu el. Din păcate însă, nu-i vei vedea expresia feței, care oscilează undeva între „câștig la loto“ și „există deci un Dumnezeu!“.

Seducția seduce! Pentru că în timpul sexului sângele pleacă din creier în direcția „celei mai bune părți“, bărbații acționează nu vorbesc. Așa că preia comanda. Opt din opt bărbați vor fi încântați de inițiativa partenerelor lor. Cei doi perdanți de mai devreme sunt probabil deja excluși din planurile tale sexuale!

Citeste si: Sexicon – dictionar de sex

Pas cu pas… Încă un sfat, la final: dacă până acum ai făcut doar sex blând și romantic cu partenerul tău, dar te-a cuprins deodată cheful de ceva mai picant, atunci ai grijă cum procedezi. Dacă-l iei de mână și-l conduci cu blândețe spre bici și piele, te va urma curios. Dar dacă la următoarea întâlnire îl întâmpini într-un costum negru, mulat și cu cătușe în mâini, s-ar putea să-l iriți.

Cu drag, Casanova…

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Sexicon – dictionar de sex

Next:

Relațiile la distanță sunt solide și sincere

You may also like

Post a new comment