Cum ne fardăm la sfârșit de an? Câteva sfaturi și modele de machiaj

31 October of 2014

De pe podiumurile de modă, direct în paginile revistei noastre: cele mai noi, mai proaspete tendințe de make-up din acest sfârșit de an. Le-am ales, bineînțeles, și pe cele mai ușor de realizat de către tine!

 

iowb_18 2NUDE SKIN

Deși pare facil, la îndemâna tuturor, este un machiaj foarte greu de obținut.

Înainte de orice, nu se potrivește oricărui tip de ten: dacă tenul gras, cel mixt sau cel acneic vor fi clar dezavantajate de acest tip de machiaj, tenul uscat sau cel normal se vor preta perfect acestui machiaj.

Cum îl obținem? Folosind un fond de ten fluid, lejer, anticearcăn strict pentru zonele cu probleme, de preferință fără pudră compactă, un blush și un fard de ochi cremoase, în nuanțe cât mai naturale de maro sau bej, și un ruj sau un gloss neutru sau roz-piersică.

iowb_18 3

CAT EYES

Un machiaj extrem de feminin și de misterios, amintin­du-ne de savoarea anilor ’60.

Se realizează cu ajutorul eyeliner-ului, de preferință de culoare neagră, dar la modă sunt  și eyelinerele viu colorate: albastru intens, mov etc. Bineînțeles, îți trebuie multă precizie pentru realizarea acestei linii care te va face să ai ochi de felină.

Nu uita să asortezi culoarea tușului de ochi la culoarea ochilor tăi: dacă ai ochi căprui, ești o norocoasă, întrucât poți alege dintr-o varietate mai mare de nuanțe: negru, gri, maro, prună, indigo, albastru intens.

Ochilor verzi li se potrivesc culori precum maro, indigo, negru, iar pentru ochii albaștri cel mai nimerit este maroul.

iowb_18 4DARK LIPS

Dacă ai buze bine conturate și îți plac culorile intense, ai tras lozul câștigător: se poartă nuanțele închise, intense de rujuri – roșu sângeriu, roșu clasic, violet-mură, maro.

Cu siguranță vei atrage toate privirile cu una dintre aceste culori. Sunt în mare vogă rujurile mate. Textura și compoziția rujului mat modern sunt îmbunătățite mult față de cum erau la primele produse de acest tip.

Acum sunt cremoase, hidratează și rezistă pe buze multe ore. Dacă optezi pentru un machiaj intens al buzelor, atunci adoptă un machiaj discret al ochilor și al pomeților. O culoare intensă a buzelor se potrivește foarte bine, de asemenea, cu un machiaj nude.

O astfel de nuanță intensă este recomandată atât pentru zi, cât și pentru seară,  fiind o dovadă a atitudinii tale în modă și în viață.

Citeste si:

Trucuri de machiaj. Idei fabuloase!

Accentele 
machiajului arăbesc

8 pași simpli pentru un machiaj de divă

Comments

comments

Previous:

Despre frumusete, pe internet

Next:

10 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc cu 10 ani

You may also like

Post a new comment