Cum influenţează sarcina cariera unei femei

27 April of 2017

Tot mai multe femei, care au o carieră de cel puţin cinci ani ca angajat şi o sistează în timpul sarcinii, atunci când vor relua activitatea profesională, au tendinţa de a se îndrepta către antreprenoriat.        

În opinia Alinei Bota, consilier de branding personal şi fondatorul companiei de training LevelUp Vision, acest lucru se întâmplă deoarece, în timpul sarcinii, mămicile devin mai creative, experimentează responsabilitatea mai mult ca oricând, citesc foarte mult, se autoeducă şi învaţă lucruri care pot usura viața altor parinți.

Sporeşte încrederea în sine 

„Întreaga experienţă a sarcinii le oferă femeilor mai multă independenţă, încredere în sine şi vor dori ca această trăire să o extrapoleze şi către viaţa lor profesională. Astfel, multe mămici care au trecut deja prin faza salariatului nu se vor mai întoarce la vechiul loc de muncă şi se vor îndrepta către antreprenoriat. Când spun antreprenoriat, nu mă refer neapărat la ridicarea de imperii financiare, ci mai mult la lifestyle businessuri, adică la acele afaceri bazate pe manufactură sau pe consiliere/educaţie, cu scopul de a susţine un anumit stil de viaţă. Aşa au luat naştere, spre exemplu, blogurile şi vlogurile de parenting, cele de bucătărie, cursurile de Lamaze şi alăptare, magazinele on-line cu diverse produse manufacturate, care au început să monetizeze foarte bine din piaţă în ultimii doi-trei ani”, explică Alina Bota, directorul LevelUp Vision.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

4 remedii naturale pentru greata

Sarcina ii deprima pe viitori tati

Miresme binefacatoare. Mirosuri care ne fac bine

 

Comments

comments

Previous:

10 motive pentru care să îți petreci timpul în afara casei, în natură

musafiri

Next:

Ai invitați la masă? Uite cum poți să fii gazda perfectă

You may also like

Post a new comment