Cum cumperi pantofii copiilor

10 November of 2011

Foto: Fotolia


Copiii nu prea își dau seama dacă-i strâng pantofii, de aceea pă-rinții trebuie să fie foarte atenți când le cumpără o pereche nouă. Află cum găsești mărimea corectă, când se potrivesc bine pantofii și ce altceva trebuie să mai știi.
Măsoară regulat picioarele În funcție de vârstă, picioarele copiilor pot crește cu până la trei mărimi pe an. De aceea mărimea trebuie verificată o dată la trei luni, ori la magazin, ori acasă. Sfat: în cazul în care copiii au nevoie de pantofi noi, schim-bă și pantofii de sport și papucii de casă.
Loc de manevră Pantofii copiilor nu trebuie să fie nici prea mari, nici prea mici. Ei se potrivesc optim când piciorul mai are înăuntru 9 până la 15 mm loc liber. Sfat: cum-pără pantofii după-amiaza! Atunci picioarele sunt puțin mai mari, iar pantoful nu va sta prea fix mai târziu.
Materialul Pantofii pen–tru copii trebuie să fie ușori și să aibă talpă elastică. Interiorul și exteriorul trebuie să fie impermeabile la apă și să poată respira, deoarece picioarele copiilor transpiră repede.
Modelul Prima alegere sunt pantofii cu șireturi sau cu arici. Ei sunt mai flexibili și de aceea se potrivesc perfect pe picioarele mici ale copiilor.

Comments

comments

 

Next:

Școala îi va scoate din mizerie

You may also like

Post a new comment