Cum aplici corect fondul de ten. Sfaturi și informații

23 April of 2015

Pentru că frumusețea începe cu un ten impecabil, pe lângă folosirea produselor potrivite de îngrijire, trebuie să deții și un fond de ten care să arate uniform pe față. Fondul de ten uniformizează tenul și textura acestuia, rezultatul fiind o piele fină, fără imperfecțiuni.

Alege nuanța potrivită Nu-ți fie teamă să testezi diferite nuanțe. Încearcă mai întâi pe mână și, dacă nu ești sigură, ia o mostră de fond de ten și testeaz-o acasă. Se întâmplă ca, din cauza luminii, rezultatul să ți se pară diferit. Dacă vrei să pari mai bronzată, nu uita că se vor vedea diferențe între ten, gât, mâini.

Pregătește-ți tenul Pentru un rezultat de invidiat, pielea trebuie să fie curată și hidratată. După ce te‑ai spălat de dimineață, folosește un demachiant lejer, după care crema hidratantă. Așteaptă câteva minute până să aplici fondul de ten. Nu uita de baza pentru machiaj sau primer. Acesta ajută ca machiajul tău să reziste mai mult timp și să nu apară zone lucioase.

Ține cont de problemele pielii. Unui ten uscat, cu tendințe de descuamare, îi sunt recomandate fondurile de ten hidratante, mai grase. Tenul mixt se va înțelege de minune cu fondul de ten fluid, iar cel gras cu produsele care au un grad mai mare de acoperire, și conțin pudră.

Folosește degetele Cel mai simplu mod de a aplica fondul de ten este cu degetele. Pune o cantitate mică, tamponează și masează bine până când produsul intră bine în piele. Nu ocoli zona gâtului, urechile sau decolteul, pentru un rezultat uniform. Dacă simți nevoia unei acoperiri mai bune, folosește un burete special.

Nu uita să îl speli bine după ce l-ai folosit, așa este igienic! Dacă ai pistrui sau cearcăne vizibile, atunci folosește mai întâi creionul corector pentru a le acoperi, după care treci la pasul următor: fondul de ten. La final, pentru o acoperire perfectă, trebuie să folosești pudra!

Dacă nu ai nevoie de un produs cu acoperire puternică, încearcă un BB Cream. Acesta îți hidratează pielea și uniformizează culoarea tenului, dar este mai light decât un fond de ten. Este recomandat în special în sezonul cald.

Citeste si:

sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

Demachiere 
ca la carte. Cele mai bune sfaturi!

trucuri pentru frumusete

Next:

8 trucuri pentru frumusete de care (probabil) nu stiai

You may also like

Post a new comment