Cum îți alegi o pălărie?

16 June of 2014

Pretty spring woman in the garden

© T.Tulik – Fotolia.com.

1. În funcție de anotimp! Pentru vară, alege modelele realizate din materiale subțiri (bumbac, paie etc.), pentru ca părul să nu transpire. În schimb, iarna orientează-te către pălăriile din fetru sau lână.
2. Măsura corectă! Cel mai bine este să o probezi în magazin pentru a fi sigură ce mărime ți se potrivește. Dacă ai găsit un model într-un magazin virtual, măsoară-ți circumferința capului. Există posibilitatea ca, dacă este prea mare, să ți-o sufle vântul.
3. Alege pălăria în funcție de lungimea părului!  Modelele cu boruri largi vin mai bine doamnelor cu părul lung. În schimb, cele în stil masculin se vor potrivi de minune persoanelor tunse scurt.
4. Coafura rezistă! Atunci când îți propui să porți o pălărie, cel mai simplu mod de a-ți coafa părul este de a-l lăsa să cadă liber pe umeri.
5. Nuanța preferată! În funcție de ținuta aleasă, optezi și pentru pălărie într-o nuanță anume. Rochiile înflorate se accesorizează cu o pălărie uni, iar cele în nuanțe pale cu pălării cu model sau imprimeu colorat.
6. Accesorizează modelul preferat! Nu vrei să te desparți de eșarfa preferată? Nicio problemă! Leag-o pur și simplu de jur împrejurul pălăriei, realizând astfel un model unicat!

Comments

comments

Previous:

Culori solare

Next:

Feminină și naturală!

You may also like

Post a new comment