Culori și nuanțe de păr în tendințe în 2021

21 January of 2021

2021 va fi un an de special din toate punctele de vedere. O culoare nouă de păr poate să fie punctul de început. Află care sunt culorile în tendințe în 2021 și câteva caracteristici ale acestora precum și cele mai bune coafuri pentru fiecare culoare în parte.

Culori și nuante de par în tendințe în 2021

Albastru fumuriu

Nuanțele fumurii sunt în cele care dau tonul în 2021. Culorile în cenușii și fumurii, precum cărbunele și albastrul-gri sunt pe val.  Au un aer exotic, întineresc și pot fi combinate perfect cu orice stil. Merg la fel de bine pe părul persoanelor active, care agrează ținutele sport, dar și pentru femeile care au o ținută sobră. Nuanțele funcționează cel mai bine cu părul ondulat, pentru că scoate în evidență strălucirea  și culori subtile.

Auriu metalic

Este culoarea perfecta pentru părul creț.Această nuanță dă căldură chipului și definește foarte bine trăsăturile. Auriul metalic poate să fie fie cu o tentă mai accentuată spre blond, fie spre variantele roșcate. Condiția pentru a fi cu adevărat spectaculos este luciul părului și strălucirea. Este important să alegi nuanța care să fie în acord cu nuanța tenului și dacă reușești asta, rezultatul va fi spectaculos.

Citeste si: 6 mari greșeli pe care le faci când îți speli părul

Culori și nuante de par în tendințe în 2021

Roșu rubiniu

Poate că va deveni una dintre culorile vedetă ale momentului. Nuanțele cele mai potrivite sunt cele rubinii, așa cum sunt cele ale vinului roșu în bătaia soarelui. Culoarea trebuie să fie caldă, vibrantă, inspirată din culoarea cireșelor coapte și a vinului dens. Nunațele pot fi mai deschise sau mai închise, în funcție de culoarea tenului și de stil, dar mereu foarte intensă, aceasta fiind tendința pentru 2021. Culoarea se potrivește orcărei lungimi, dar este perfectă pentru părul cu lungimi medii, buclat. Se potrivește foarte bine și părului rebel și merge perfect la orice vârstă pentru că luminează și împrospătează tenul.

nuante de par, par platinat, par blond

Blondul platinat

Este soluția perfectă pentru părul scurt. Tineresc, vesel, dar îndrazneț și energizant. Această culoare clasică rece nu se demodează niciodată și este un mod extrem de personal de a-ți revigora figura, stilul și, chiar, atitudinea. Culoare se potrivește perfect pentru accesorii,  cum ar fi bentițele și clemele supradimensionate. Pentru părul mai lung, este ideal un amestec de lumini și umbre, eventual accentuate de tonuri de roșcat care să-l pună în evidență.

lavanda pastelata, nuante de par, femeie cu par lung

Lavanda pastelată

Mai puțin natural decât blondul platinat, varianta nunațelor de lavandă este una mereu la modă. În ciuda unor idei preconcepute se potrivește perfect pentru orice vârstă pentru că este foarte adaptabilă și versatilă. Este însă o soluție pentru cei care se simț îndrăzneți sau vor să dea un imbold acestei trăsături de caracter.  Părul în tonuri de lavandă este proaspăt, feminin și puțin punk, îndulcește trăsăturile și te face remarcabilă.

Citeste si: Arta vopsirii parului

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: unsplash

Comments

comments

Previous:

6 tratamente cosmetice fabuloase pentru acasă

Next:

Merz Spezial – un ritual de îngrijire la superlativ în sezonul rece

You may also like

Post a new comment