Culori calde pentru zile reci

04 December of 2020

A fost un an greu, gri, cenușiu 2020. Poate tocmai de aceea trendurile acestui sezon se remarcă prin dorința de culoare, de a ieși în evidență, de a afișa pofta de viață pe care a trebuit și încă trebuie s-o ținem în frâu.

Moda revine sau mai bine spus se reinventează. Stilul anilor ’80 și-a pus amprenta pe moda toamnă-iarnă 2020-2021. Și, ca să avem o mai bună imagine despre ce se poartă, nu, nu trebuie să ne uităm în albumele de familie din acei ani și nici să căutăm în lada din pod hainele păstrate de mamele noastre. Maria Andrei, consilier de stil cu o îndelungată experiență, dar și o prezență sclipitoare în mediul online, de fiecare dată, ne va spune care sunt piesele vestimentare care nu trebuie să ne lipsească din garderobă dacă ne dorim să fim în tendințe.

Culori calde pentru zile reci

Galben solar în plină iarnă

Un pardesiu galben este menit să aducă lumină și culoare în zilele mohorâte de toamnă-iarnă. Culoarea galbenă este îndrăzneață, vie, așa că va atrage cu siguranță privirile. O poți asorta cu un pulover alb sau maro pe gât. De culoare galbenă pot fi și geaca matlasată, și trenciul. Neapărat însă, toate trebuie să fie lungi!

Culori calde pentru zile reci

Culori bold

Costumele în culori vii pot fi o ținută de birou plină de viață, dar și o alegere potrivită pentru o ieșire la plimbare sau la o cafea cu prietenii. Înlocuiește negru, maro și gri cu albastru, roșu, portocaliu sau roz. De fapt, cel mai bine este să găsești nuanța potrivită pielii tale. Nici tocurile înalte nu trebuie să-ți lipsească.

Geanta, accent de culoare

Dacă îți lipsește curajul de a purta o ținută într-o astfel de nuanță puternică, optează măcar pentru o geantă colorată, care să aducă o pată de culoare ținutei. Orientează-te spre portocaliu între marouri și culori neutre, galben la o ținută albastră sau vișiniu la una albă. Ține acest accesoriu sub braț, pentru a avea un impact mai mare (e confortabil și e o opțiune stilistică pentru oricine).

culori calde

Pantofi viu colorați

Inclusiv pantofii sport trebuie să fie colorați în acest sezon. Poate din cauza pandemiei vei fi nevoită să mergi mai mult pe jos decât să te urci într-un autobuz aglomerat. Tocmai de aceea o pereche confortabilă de sneakeri, dar și viu colorată poate fi tot ce ai nevoie.

culori calde

Cizme vălurite

Sunt cizmele puțin mai largi, înalte până sub genunchi, care se „îngrămădesc“ înspre gleznă. Merg purtate cu un pardesiu oversized
sau cu o fustă mini. Ca să amintească întru totul de anii ’80, alege cizmele în culoarea albă sau crem.

Citeste si: Cele mai de succes creatoare de moda

TRUC – Culorile puternice nu trebuie neapărat asortate cu cele neutre. Încearcă o combinație între culori complementare!

SFAT – Piesele clasice completate de accesorii strălucitoare capătă o notă festivă.

Citeste si: La modă, în orice ocazie

Text: Cătălina Oprea, sursa foto: unsaplash/pexels

Articol apărut în Ioana Beauty&Style – ediție de sărbătoare

Comments

comments

Previous:

7 moduri în care poți purta rochiile tricotate în sezonul rece

tinute de ocazie

Next:

3 ținute de ocazie pe care să le alegi când nu vrei să porți o rochie

You may also like

Post a new comment